Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de aanrijding.

U leest om dit moment het verhaal de aanrijding gepost door Marco. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Marco
Gepost op: 2010-11-5

Verhaal:

de aanrijding
Ik ga nooit op de fiets. Op die oude mountainbike van mij kom je bijna niet vooruit, maar toch is het soms wel eens lekker. Ik woon maar op 15 km. van mijn werk en in het ochtendzonnetje was het die morgen geen straf om een keer te fietsen.
Op een gegeven moment fietste ik met windje mee lekker van de dijk af naar beneden in de richting van een rotonde.
Op rotondes is het bij ons altijd lastig, soms heb je voorrang en soms niet, maar ik zie uit de verte de "haaietanden" de goede kant op staan : ik heb voorrang. Links van mij zie ik op ruime afstand een knalblauw autootje, een Hyundai zo te zien met een donkere dame en een knalrode jurk. Grappig dat blauw en rood. Het wordt nog extra geaccentueerd door de zon die al redelijk fel schijnt.
Ik fiets rustig door, ik heb toch voorrang en de auto lijkt nog best ver weg....!

Ik gaf nog een extra trap mee en daarna werd het donker. Letterlijk en figuurlijk.
Het eerstvolgende moment waarop ik voor mijn gevoel mijn ogen opendeed zag ik alleen schittering en fel licht. Zo zou de hemel er uit zien was mijn eerste gedachte. Het moment werd wreed door stemmen verstoord. Ik kan ze niet thuisbrengen, maar ze zijn er wel.
Weer opende ik mijn ogen en weer was daar die schittering, maar daarnaast zag ik ook donkere vlekken die bewogen. Langzaam realiseerde ik mij dat ik lag, dat ik nog op aarde was en blijkbaar nog in leven, alhoewel ik niets voelde.
Ik sloot mijn ogen opnieuw, veel te vermoeiend allemaal totdat iemand in mijn gezicht sloeg. Niet hard, maar zeker niet fijn. "Hallo mijnheer, kunt u mij horen" hoor ik ergens uit de verte. "Laat mij maar", hoorde ik een vrouwenstem zeggen vlak bij mij. Weer een tik, nu iets harder en dezelfde vrouwenstem weer : "mijnheer doe uw ogen eens open!!" Het ging klaarblijkelijk over mij besefte ik mij ineens en ik opende mijn ogen. In de schittering zit nu een grote donkere vlek, een hoofd, een hoofd van een vrouw. Ik zag nog meer gezichten, maar die van de vrouw hing nu vlak boven mij. "Godzijdank", hoorde ik haar stamelen, "Ik begon me al zorgen te maken, kunt u staan?" Daar had ik zelf nog helemaal niet bij stilgestaan, maar stilaan kwam het besef bovendrijven dat ik zojuist nog op mijn fiets zat en toen die rode jurk.....shit die jurk, dat mens in die auto. De vrouw met de rode jurk probeerde me overeind te krijgen. Heel langzaam voelde ik dat ik ook nog benen had en trok ze wat op. Stijf als een plank maar het ging, blijkbaar niks gebroken. Ze is verrassend, de vrouw. "ik hoor haar zeggen : "laat mij maar, ik ben gediplomeerd wijkverpleegkundige." Ze buigt zich over me heen en fluister in mijn oor : "als het een klein beetje gaat dan breng ik je bij mij thuis, mijn auto is niet verzekerd..."

Toen ik op mijn benen stond, begon de aarde te tollen. De zon draaide om zijn as en het was dat de vrouw me stevig vasthield anders was ik onderuit gegaan. Voetje voor voetje schuifelde ik naar haar auto en nam dankbaar plaats. Het publiek kon er blijkbaar vrede mee hebben want iedereen vervolgde zijn of haar weg. De resten van mijn fiets werden aan een boom geklonken.
Eenmaal in de auto belde de vrouw met haar werk. Later bleek ze naast huis ook een standplaats te hebben in het nabijgelegen ziekenhuis. "Ik werk vandaag vanaf huis", hoorde ik haar zeggen en vervolgens tegen mij : "maakt u zich geen zorgen, ik woon hier vlakbij en ik hou praktijk aan huis." Het meeste ontging me en ik liet me leiden. Inderdaad na een paar kilometer, nota bene op een steenworp van mijn huis, parkeerde ze haar auto en ondersteunde ze me haar huis in. Onderwijl om zich heen kijkend wie van de buren naar buiten keken, maar het was erg rustig in de straat en achter de ramen.
Steunend, strompelend vervolge ik mijn weg, half over haar heup en schouders naar, wat later bleek, een behandelkamer te zijn.
Daar vleide zij me neer en ik liet mij wegzakken op de zachte behandeltafel.
Hoe lang ik daar gelegen heb weet ik niet meer, maar toen ik wakker werd had ik geen broek en overhemd meer aan. Slechts gekleed in mijn onderbroek lag ik onder een laken en pas toen voelde ik me weer een beetje scherper worden. De hele film draaide zich nog eens voor mijn ogen af en ik probeerde in een paniekreactie of al mijn lichaamsdelen nog wel werkten. Een scherpe pijn in mijn heup, ontvelde elleboog en arm en een barstende koppijn was voor het moment de schade.
Een tel later kwam de vrouw, nu in een witte doktersjas, weer binnen. Nu zag ik haar pas voor het eerst duidelijk. Ze was donker van huid. Surinaams, Braziliaans, ik kon het zo niet thuisbrengen. Lang was ze wel, zeker 1,75 mtr. "zo je bent wakker", zei ze, "Daar ben ik blij om, ik heb de vrijheid genomen je kleding uit te doen om te kijken naar je blessures. Ik hoop en denk dat het met een zware kneuzing en wat schaafplekken lijkt mee te vallen. Ik heb je nog wat toegediend waardoor je spieren wat gaan verslappen en je rustig wordt, dat zal zo wel werken, dan kan ik je nog even behandelen." Dat laatste hoorde ik nog net voordat ik wegzakte.

Ik werd wakker van een tinteling in mijn benen. Het was een aangename tinteling die ergens centraal in mijn kruis leek te beginnen. Eenmaal wakker geloofde ik mijn ogen niet. De vrouw die mij net had aangereden en had verpleegd was bezig mij een heerlijke pijpbeurt te geven. Mijn pik was al eerder wakker want hij stond fier overeind en verdween regelmatig diep in een mooie mond met rood gestifte lippen die keurig bij haar jurk pasten. "Dit was het minste dat ik voor je kon doen", zei ze tussen 2 likken door. Mijn pik zachtjes doormasserend vertelde ze me dat ze mijn been had behandeld, maar daarvoor mijn broek uit had moeten doen. Na de behandeling was ze even weggegaan voor een paar telefoontjes en toen ze bij terugkomst zag dat ik nog sliep vond ze het eigenlijk best erg geil zoals ik er daar alleen in boxershort bij lag. Zachtjes wrijvend over mijn benen en pik bespeurde ze al snel enige reactie. Dat bracht haar ertoe om ook het laatste kledingstuk uit te trekken en mij een heerlijke pijpbeurt te bezorgen.
Kreunend zakte ik achterover en liet mij deze behandeling heerlijk welgevallen. Ze kietelde met haar tong het gaatje van mijn penis en zoog mijn eikel tussen haar felrode lippen. Dan zoog ze mijn hele pik naar binnen en kreunde daarbij zachtjes. Ze leek het zelf heel lekker te vinden want met haar vrije hand verdween ze onder haar rode jurk en wat ze daar deed liet zich raden, maar aan haar bewegingen te zien verdween ze regelmatige met haar vingers haar natte kutje.
Na verloop van tijd ging de kleding haar in de weg zitten en trok ze haar mooie rode jurk uit en gooide hem achteloos in de hoek. Een prachtig gevormd lichaam kwam te voorschijn met een prachtige rode (natuurlijk) lingerieset aan. Een prachtige kanten BH hield haar borsten maar net binnen en haar rode string lieten haar mooi gevormde, volle ronde billen helemaal vrij. Het enige dat uit het zicht bleef was haar kutje. Door haar gevinger was de string alleen iets opgeschoven en haar ene schaamlip krulde zich brutaal om haar stringetje heen. Alsof er niets veranderd was ging ze weer verder met waar ze mee bezig was, met lange halen likt ze mijn pik alsof het een lollie was. Mijn pik stond stijf van de spanning en ik moest moeite doen om niet tot een daverend orgasme te komen. Ik wilde er nog iets langer van genieten en ik hoopte stiekem op meer. De vingers van mijn gastvrouw waren ondertussen weer tussen haar benen verdwenen. Ze streelde zichzelf door haar string heen en af en toe verdween een vinger diep in haar gleuf. Het gekreun (ook van haar) nam steeds meer toe en er dreigde voor beiden een enorme ontlading. En of ze het voelde of niet, ze stopte met mij te pijpen en bekeek met een glimlach het resultaat : een spijkerharde, rechtopstaande pik die kloppend heen en weer deinde.
"Sorry" zei ze, "ik heb me nog niet voorgesteld, ik ben Abebi, dat betekent "een meisje gevraagd". "Nou", wist ik er nog uit te krijgen, "Een meisje ben je wel...".
De glimlach veranderde in een lach terwijl ze me toe lispelde : "vind je me mooi ??" Haar hand verdween weer sensueel tussen haar benen en haar lange vingers speelden met haar kutje ondertussen heel sexy met haar heupen draaiend. Mijn pik stond op klappen. "Mooi is een understatement" zei ik tegen haar, "je bent oogverblindend, net als de zon vanmorgen". Haar lach verdween en ze verontschuldigde zich nog voor de aanrijding. Gelukkig leek de schade alleen materieel te zijn en een beetje spierpijn, maar die leek zich nu vooral te concentreren in mijn kruis !!!
Ze ging in zichzelf op, streelde haar borsten en kut met beide handen. Ze likte aan haar vingers en zoog ze naar binnen tussen die felrode lippen afgezet tegen die prachtige bruine huid. Ze haakte nu achterlangs haar BH los en bevrijdde haar borsten die nu meedeinden op haar sensuele ritme. Ze trok af en toe aan haar tepels en de dikke knoppen stonden fier naar voren. Met een natte vinger streek ze weer langs haar kutlippen en ze verdween met twee vingers diep in haar kutje. Ze kwam steeds dichterbij, maar nooit zo dichtbij dat ik haar kon aanraken. Zo was de verleiding het grootst.
"In de kamer hiernaast is mijn slaapkamer", prevelde Abebi, "zou je dat halen ?" pruilde ze verder. Ik trok mijn benen voorzichtig en behalve het gevoel door een vrachtwagen te zijn overreden ging het redelijk. Abebi ondersteunde me maar al te graag en ik voelde haar heerlijke vormen warm en zacht tegen me aan.
Met een enorm stijve pik liet ik me achterover vallen op het bed waarna Abebi haar "werkzaamheden" hervatte. Haar tong likte aan mijn eikel als een lollie en regelmatig zoog ze mijn pik naar binnen tot bijna aan mijn ballen. Door haar string vingerde ik haar heerlijke bruine kutje. De stof was intussen flink vochtig en stiekem gleed mijn vinger af en toe door haar lipjes heen, haar kutje binnen. Het topje van mijn kletsnatte vinger kietelde het plekje net in haar kutje waar het wat ribbelig aanvoelde. Het gevoel bezorgde haar kippevel en ze moest even stoppen mij te pijpen. Met haar hoofd op mijn been onderging ze de massage en zo nu en dan schoot mijn vinger diep in haar kutje om vervolgens het geil weer uit te smeren over haar klitje.
Met een woest gebaar trok ze haar string nu uit en sloeg haar been over me heen waardoor ze op mij kwam te zitten. "Kun je dat wel aan zo, heerlijke vent van me ?" vroeg ze met een glimlach, ondertussen met haar natte, vochtige kutje over mijn pik wrijvend. Ik probeerde steeds mijn pik in haar kutje te krijgen, maar telkens als mijn eikel voor haar gaatje kwam gleed ze er overheen. Kreunend want telkens gleed mijn eikel over haar gevoelige klitje. We kusten elkaar innig en diep. Onze tongen krulden om elkaar en onze heupen gingen ritmisch heen en weer totdat het moment daar waar dat Abebi haar kutje net iets verder door liet glijden waardoor mijn eikel tegen haar schaamlippen aangeduwd werd. Er was niet veel voor nodig om mijn dikgezogen eikel door de gladde schaamlippen heen te laten glijden om zo een klein stukje in haar kutje te komen. Steeds een stukje verder smeerde ze haar kutgeil uit over mijn stam. Ze kreunde in mijn oor : "Oooh kut, wat is dit lekker, ohh je vult me zo" !! Zo geil was dat. Langzaam zoog ze mijn hele pik naar binnen en op het moment dat ze praktisch op mijn ballen zat hield ze even stil en heel diep zaten we verstrengeld in elkaar met onze lichaamsdelen. Dit was pure passie. Dit was een klik, een moment waarop we totaal in elkaar opgingen. Langzaam kwam ze omhoog om daarna weer over mijn pik te glijden en ritmisch begon ze me te neuken. Steeds wilder, steeds dieper moest mijn pik in haar kut verdwijnen totdat ze in een langgerekte kreun in mijn nek tot een totale ontlading kwam terwijl ik haar stevig doorneukte kon ze alleen maar hortend en steunend ademen steeds dichter bij haar orgasme. Een verstijving, daarna heftige schokken en een oerkreet. Het leek wel of ze mijn ballen mee naar binnen zoog zo diep zat mijn pik in haar. Daarna zakte ze uitgeblust over me heen, kreunend : "wat doe je met me, wat doe je met me, ik ben nog nooit zo klaargekomen !" Ik fluisterde haar toe : "Dit is nog maar het begin, liefje."
We lagen heerlijk bij elkaar. Mijn pik op haar been. Bijkomend van haar orgasme streelde ze mijn pik heerlijk zachtjes.
"Ik wist wel dat je lekker was" zei ze zachtjes tegen me, "Dat was ook de reden waardoor ik was afgeleid daar bij die kruising. Ik zag je fietsen en vond je lekker, mijn gedachten dwaalden een moment af en daarna was je al voor mijn auto, ik schaam me zo.." Blij dat ik het er zo vanaf gebracht en het feit dat ik nu zo met haar in mijn armen lag, was ik natuurlijk vergevingsgezind. "Het zal zo hebben moeten zijn schatje, zo moeten we het maar zien" zei ik tegen haar.
Ik rolde haar voorzichtig op haar buik en als vanzelf kwam haar kont een stukje naar boven. Een prachtig roze kutje tekende zich af tussen haar prachtige benen en kont. Door het neuken stond haar kut flink open en doordat Abebi haar benen spreidde ging haar kutje nog verder open staan.
"Ooohh ja", kreunde ze, "Neuk me achterlangs, please." Ze duwde haar kont tegen mijn pik. Plagend haalde ik mijn stijve lul een paar keer door haar schaamlippen en over haar gevoelige clitje. Door het orgasme stond ze daar zowat onder stroom en als door wesp gestoken veerde ze op. Quasi boos achterom kijkend zei : "je mag me niet plagen, neuk me maar liever". Meer aansporing had ik echt niet nodig en ik duwde mijn stijve pik diep in haar warme, natte grotje. Ik stond langzaam op springen, maar ik voelde dat mijn mooie bedgenote het niet bij 1 orgasme wilde laten. Terwijl ik haar met diepe halen neukte, masseerde ze zelf beurtelings haar clitje en haar tepels en aan haar gekreun te horen was een volgend orgasme niet ver meer weg. Ik wilde samen met haar klaarkomen en moest me vreselijk inhouden. Die prachtige aanblik voor mij van wijd gespreide benen met vlak voor me haar prachtige ronde kont strak naar boven gericht met dat sterretje waar ik speels een natte vinger induwde en daarmee mijn eigen pik kon voelen in haar heerlijke kut, bracht me tot vlak voor mijn ontlading en ik moest me even stilhouden. Abebi reageerde direct door haar kont tegen mijn pik te duwen en mompelde met haar hoofd in het kussen : "Niet stoppen, niet NU, ik kom, ik KOM, JEZUS, IK KOM ZOOOO KLAAR...!!!!" ALsof het uit overal vandaan kwam begon alles bij mij te tintelen en concentreerde zich die ene plek diep in haar kut waar ik mijn pik nu stilhield. Tot aan mijn ballen onderging ik haar stuiptrekkende bewegingen van haar 2e orgasme en zelf voelde ik hoe mijn sperma met kracht in haar buik terechtkwam, het hield maar niet op.
Abebi viel op haar zij en nam mij met haar mee. Koortsachtig probeerde ik in haar warme kutje te blijven, om het gevoel nog even vast te houden en samen lagen we innig verstrengeld tegen elkaar aan. Dit was geen sex, dat was pure passie. Dit waren 2 mensen die - in elk geval voor het moment - een werden, versmolten in liefde, geluk, passie en sensatie. Grote bruine ogen keken me aan, secondenlang, "ik hou van je" sprak ze verbaasd van zichzelf, "Jezus ik ken je niet, maar ik hou van je" en een traan biggelde naar beneden. Ik knuffelde haar, nam haar in mijn armen en we zeiden niets meer. Het was goed.


Aantal keer bekeken: 24187
Waardering: 8.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online