Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de achtervolger.

U leest om dit moment het verhaal de achtervolger gepost door joshke. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: joshke
Gepost op: 2009-10-23

Verhaal:

de achtervolger
marc liep over straat hij was vandaag
16 jaar geworden en het was 01.30 uur hij werd achtervolgd!!!!!
hij kon zijn gezicht niet zien het was te donker hij liep een beetje harder de man ook toen was hj het zat en riep he meenertje ga iemand anders achtervolgen!!!!
de man zei niks en liep verder
marc ook toen was hij het zat hij liep naar de man en trok zijn hoed af en riep: he klootzak het is genoeg!!!!
nee nee ik droom dacht marc de man had geen gezicht aleen een zwart gat toen pakte de man marc zijn arm en zei met een enge stem je droomt niet ik ben echt
nee!!! riep mark en met een prachtige karatetrap schopte hij de man in zijn buik de man viel marc zei komen die karatelessen toch van pas
en rende naar huis die nacht droomde hij over de man dat hij in zijn kamer stond en hij haalde iets scherps en blinkend uit zijn zak wat was het een pitool nee te klein een zakmes!!!!!!!
hij stak marc en hij voelde een hevige pijn in zijn buik wacht een even voelen dit is geen droom dit is echt!!!!!!!!!!
de man zei dat krijg je terug van die stamp van gister en stak marc in zijn been
een dag later stond in de krant: KIND VAN 16 VERMOORD DOOR INBREKER maar de papa van marc wist wel beter een inbreker maar de zwarte man toen hij sliep (hij was gescheiden) hoorde hij krkr toen stond er een man en zei nee nee je droomt niet...

Aantal keer bekeken: 2564
Waardering: 6.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online