Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de avonturen van.

U leest om dit moment het verhaal de avonturen van gepost door michelle blok. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: michelle blok
Gepost op: 2010-1-26

Verhaal:

de avonturen van
Michelle & Cynthia verveelde zich. Dus Cynthia kwam op een idee om naar de speeltuin te gaan. Maar het was een regen achtige dag dus ze namen allebei 1 paraplu mee.(allebei heel.) toen ze in de speeltuin waren pakte ze de paraplu’s en zette ze op het baby wieg schommel ding. Toen ze eenmaal goed stonden ging Michelle er onder zitten en ging Cynthia op de rand staan om te duwen. Maar dat randje was nat en Cynthia gleed uit. En viel op de paraplu’s (die nu kapot zijn.) daarna gingen ze op een draai ding. Daardoor werden ze heel erg misselijk. Toen de speeltuin dicht ging gingen ze naar de alberthein om energie te halen. Toen ze daarna de straat overstaken zagen Cynthia & Michelle 2 flessen staan. 1 cola fles en een sinas fles. Cynthia schudde ze en draaide de dop eraf en ging erop springen. Al het drinken spoot eruit over de straat heen. Een stukje verder ging Cynthia staan springen. Toen bleef haar paraplu hangen aan een lantaarnpaal met een straatnaam bordje eraan. Cynthia kwam er niet meer bij en daardoor moest Michelle heel erg lachen.

Aantal keer bekeken: 2956
Waardering: 3.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online