Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de bijl.

U leest om dit moment het verhaal de bijl gepost door eva c. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: eva c
Gepost op: 2011-7-19

Verhaal:

de bijl
er was eens een vrouw genaamd liesje,
ze kwam net trug van haar werk,en ze moest door een donker bos vol gevaren.
tot ze opeens een radio bericht hoorde en er werd gezecht dat er een man met een bijl rond rond liep, een kilometer of twee later was in eens de benziene op, ze stapte eeven uit haar auto en liet de deur open staan de reseve vooraad zat er in en ze kon nog net naar een tankstation rijden.bij het tankstation berijken. ze stapte tog maar niet uit want ze dacht die man kan mij ieder moment uit de bosjes aan vallen, ze zij tegen de man bij de pomp doe maar vol. de man zij stap maar even uit om te betalen, maar liesje twijvelde geen moment en zij hier heb je mijn chip knip haal het er maar af. de man zij stap tog maar even uit. liesje dacht oke heel eventjes dan maar, maar ze had het mis dan man pakte haar beet en sleurde haar naar het winkeltje. liesje kon alleen een schel gegil uitbrengen. later toen lisje al wat gekalmeerd was zij de man,ik deed dit allen om dat er een man met en bijl achter in je auto zat. liesje zei dankje wel,
en ze gingen trauwen el kregen veel kinderen en een hond en een papegaai en leefde nog lang en gelukkig.

Aantal keer bekeken: 2731
Waardering: 3.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online