Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de chatbox .

U leest om dit moment het verhaal de chatbox gepost door Charellee. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Charellee
Gepost op: 2008-10-11

Verhaal:

de chatbox
jana en inge zijn alleen thuis en vervelen hun dood . Inge het is hier oer saai. Ja ik weet het ..
Ik heb een idee late we ons verklede en op zo een chatbox gaan. Helemaal gek geworde of zo ? Dat gaan we echt niet doen hoor als daar mijn ouders achter komen .Jana gij bent toch een preuts geval he doe voor 1 keer is niet zo saai . okee dan... de twee zette een blonde pruik op en schminke hun . ook doen ze de klere van jana's moeder aan . Gaan we op jou kamer zitte of die van je moeder? ik weet niet... We zulle die van je moeder pakke dan lijke we ouder. okee dan . de twee zette zich voor de computer en melde zich aan op een chatbox. Welke naam zulle we pakke? eummm inge en jana? jana ben je nu helemaal zot geworde en doe je zo voor de lol ? sorry hoor ... we pakke gewoon ons ofzo. ons? ja weet jij iets beter dan ? och laat het zijn. ons word het dus .m94:dag ons alles goed? kijk inge iemand zegt iets! ons: heey ja tturlijk en met jou? m94:kan niet beter! ons: :') m94 : oh ja inge zeg even tege jana dat ze een lekker kontje heeft . hoe weet die kerel wie we zijn ? jana rustig,waarschijnlijk is het gewoon bram of zo die een grap met ons wil uithale. Wel zo grappig vind ik het niet ! We vragen gewoon of hij zijn cam op zet en dan wete we meteen wie onze geheime man is . ons:zeg m , wil je je cam niet even opzette ? m94: voor jullie dames doe ik alles. een lelijke man van ongeveer 50 jaar met een kale plek op zijn kop , oksel vijvers en moddervet met enkele zweren op zijn gezicht verschijnt op beeld . Inge dat is bram niet! Inge staart zwijgend naar het beeld . Jana ... die kamer... dat is jou kamer ... de man op het beeld begint te lache. Jana begint luid te krijse . enkele seconden later valt het licht uit . Inge en Jana lope paniekerig door de kamer. Als inge naar de deur loopt ziet zo een grote schaduw voor haar staan. Inge gilt

Aantal keer bekeken: 5264
Waardering: 6.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online