Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de creapy schooltoilet.

U leest om dit moment het verhaal de creapy schooltoilet gepost door waargebeurd !! . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: waargebeurd !!
Gepost op: 2011-5-6

Verhaal:

de creapy schooltoilet
ik moest met 2 vrienden gaan schilderen, beneden in de refter. we waren eindelijk klaar en gingen naar het toilet om onze potjes verf en de borstels uit te wassen wemaakten wat pleier bij het afspoelen en begonnen ndien eng tegen elkaar te doen : zoals te zeggen stel nu voor dat ineens de kraan stopt met lopen da zou echt eng zijn ! op het moment dat mijn vriendn dt zei ging de kraan zo wat harder ze zei : geest doe dat nog eens en het gebeurde nog eens natuurlijk werd zij bang en ging weg van die kraan
ik zei doeie kraan dan uit hee !! mn andere vriendin deed de kraa uit en ging terug naarzijn verfborstels n vriedin was nog steeds zo bang dat ze haar ogenniet van de kraan kon afhalen op dat moment springt de kraan die normaal niet hard loopt op vole kracht aan zo hard dat mijn vriendin die 2 meter verder stond heel haar t-shirt nat was ... sinds dien gaan we nooit meer naar toilet buiten als het echt heel dringendis en dan gan we nog niet alleen !!

Aantal keer bekeken: 2695
Waardering: 2.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online