Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de dierenmoordenaar.

U leest om dit moment het verhaal de dierenmoordenaar gepost door de moordenaar . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: de moordenaar
Gepost op: 2011-5-23

Verhaal:

de dierenmoordenaar
jana en sara waren superenge verhalen aan het vertellen via de computer (zo als jij nu doet;p)en een verhaal(moord in de wc)was zo eng dat sara (de jongste) niet meer naar de wc durfde . ze zij tegen jana: ik durf BOVEN niet meer te plassen. dus haar zus zij:(flauwerik) ga dan onder he . oke zei de zus en ging naar onder.eenmaal onder zag ze een man met een mes(het was een wortel)en sara ging gillend naar boven en zij het tegen haar zus . haar zus werd bang en zei: ga naar mama, ze is beneden dus sara rende zo snel als ze kon naar beneden toen zag ze de ENGE man met een wortel. de man stelde haar gerust en zei ik moet ALLE kinderen met een konijn waarschuwen voor de konijnenmoordenaar.HIJ komt om middernacht alle dieren vermoorden en daarna alle mensen en daarna hemzelf.dus bescherm jezelf en je dieren. okee belovendde ze en zij het tegen haar mama en haar papa en haar twee zussen. die nacht droomde ze over de dierenmoordenaar die haar dieren kwam vermoorden,toen ze wakker werd zag ze de moordenaar ze stotterde k-kom je m mijn dieren v vermoorden. hij KEEK mij boos aan en ik zag zijn ogen zewaren bloedrood. hij zei nee ik kom eerts voor jou en stak zijn mes in mijn hand. TOEN riep jana mijn zus me wakker.het eerste wat ik deed was naar mijn hand kijken. daar zat een diepe snee in was het een droom of was het nou echt? WORD VERVOLGT...

Aantal keer bekeken: 1921
Waardering: 6.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online