Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de dode kinderen.

U leest om dit moment het verhaal de dode kinderen gepost door michelle blok. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: michelle blok
Gepost op: 2009-11-24

Verhaal:

de dode kinderen
De dode kinderen
Een vrouw had drie kinderen. Een jongen van drie, een meisje van twee en een pasgeboren baby. Op een dag deed de vrouw haar dochter in bad, terwijl haar zoontje in de woonkamer op de baby moest letten.
De jongen ontdekte al snel de zachte plek op het hoofd van de baby, waar de schedeldelen nog niet aan elkaar gegroeid zijn. Hij drukte op de plek, en drukte zijn vinger per ongeluk helemaal in het hoofd van het kind. De baby overleed ter plekke. De jongen schrok zo van wat hij gedaan had, dat hij de straat oprende. Een langsrijdende vrachtauto kon hem niet meer ontwijken.
De moeder hoorde de herrie buiten, en ging kijken wat er aan de hand was. Onder de vrachtauto lag haar overleden zoontje. Hysterisch rende de moeder terug het huis in. Daar ontdekte ze de dode baby. Een paar minuten later ontdekte ze ook dat haar dochter in het bad was verdronken.


Aantal keer bekeken: 3195
Waardering: 6.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online