Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de donkere dag.

U leest om dit moment het verhaal de donkere dag gepost door giovanni langui. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: giovanni langui
Gepost op: 2011-6-15

Verhaal:

de donkere dag
op een dag waren er eens twee oude mevrouwtjes aan het praten en ze waren aan het praten over hoe de wereld er zoner hun eruit zou gezien hebben en opeens zegt de eene mevrouw gaan we eens gaan wandelen in het bos de andere zij oke maar als ik niet om tien uur thuiskom word mijn man boos dus zo gezegd zo gedaan ze gingen naar het bos en het was al heel rap donker ze zij keren we terug maar de mevrouw wou blijven dus ze bleven maar de eene mevrouw was het vergeten dat ze naar huis moest en dat haar man boos ging worden dus ze gingen nog verder in het bos maar om elf uur wist ze weer dat ze naar huis moestze ging rap naar zonder salu ye zeggen toen ze thuiskwam zag ze door de ruit haar man dood in de zetel

Aantal keer bekeken: 2173
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online