Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de enge droom van geesten echt eng.

U leest om dit moment het verhaal de enge droom van geesten echt eng gepost door virgni. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: virgni
Gepost op: 2011-5-1

Verhaal:

de enge droom van geesten echt eng
het gebeurde allemaal toen ik ging gaan slapen ik deed me ogen dicht en net doen ik bijna sliep voelde ik iemand in me gezicht admen en ik sliep alleen en ineens sliep ik ik droomde dat ik in een eng huis was en ik ging naar beneden en de trappen waren wit en er was een groot raam en ik zag een schaduw en dat was een geest en het valde me aan en doen begon ik te huilen ik shoot wakker en begoen te huilen van de angst en dat was eng want ik babbel veel ov er geesten de droom was gelijk echt word nog vervolg en als je dat droomt dan is het nog enger van virgni


Aantal keer bekeken: 2838
Waardering: 4.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online