Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de engelen stal.

U leest om dit moment het verhaal de engelen stal gepost door kayly. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: kayly
Gepost op: 2008-12-18

Verhaal:

de engelen stal
heel lang geleden was er een engel die heette areltje. areltje was een oude maar ook een wijse engel hij bedacht jezus. en maria en jozef. ook de herders schapen de os de ezel en de 3 wijzen! ook bedacht hij de ster en de stal omdat hij als eerste de engelen stal had uitgevonden ja het is echt fantasties het was de mooiste stal die er bestond! het was net een paleis tot dat ie verwoest werdt de de engelen oorlog. en het verhaal is nooit verder vertelt. heel jammer dit was het nu is het uit hoop dat jullie het ooi vonden.
groetjes de engelen
p.s. kayly

Aantal keer bekeken: 3195
Waardering: 3.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online