Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de etalagiste.

U leest om dit moment het verhaal de etalagiste gepost door aulnoi dieter. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: aulnoi dieter
Gepost op: 2011-4-2

Verhaal:

de etalagiste
Woensdagochtend kwam Sara, onze laatstejaars-etalagiste langs voor onze nieuwe collectie herenmode te installeren.

Sara is met haar 18 lentes een heel leuke, spontane meid en ik had dan ook al van weken tevoren haar afspraak genoteerd staan in mijn agenda.

Woensdagochtend was de dag eerder koud van start gegaan maar de lentezon maakte dat de temperatuur die dag aan een steile klim begon.

Sara was hier duidelijk niet op voorzien en na amper 10 minuten zwoegen in onze etalages, die pal op het zuiden gericht zijn, kon ze bijna niet anders dan wat kledingstukken uitspelen.

Onder haar trui had ze enkel een klein kanten hemdje aan waarin haar kleine, fiere borstjes zeer mooi tot hun recht kwamen.

Ik vertoefde die dag dan ook nog meer dan anders in haar buurt om haar te helpen waar mogelijk.

Ja ik weet wel ik ben gelukkig getrouwd maar met een hoogzwanger vrouwtje thuis was er de laatste weken niets meer gebeurd tussen de lakens en
Sara maakte mijn libido met een ruk wakker.

Nadat de etalage volledig afgewerkt was moest ik haar evaluatiefiche invullen voor school en ik nam haar hiervoor mee naar mijn bureau.

Daar informeerde ze naar de nakende geboorte en bood spontaan aan om ons huis te komen versieren voor als mijn 2 prinsesjes naar huis zouden komen.

Zo gezegd zo gedaan, 3 dagen voordat de dametjes naar huis zouden komen van het ziekenhuis had ik afgesproken om haar na het avondbezoek in de kliniek te gaan oppikken bij haar thuis om ons huisje mooi te versieren.

Wijl ik bezig was met een kleine maaltijd te verwarmen was Sara al heel goed opgeschoten. Ik keek gefascineerd naar haar. Ze had echt gouden handen en toverde de kamer in een mum van tijd om tot een klein paleisje.

Toen ze boven op de ladder stond vroeg ze me om enkele slingertjes aan te geven en zo kwam het dat ik onderaan de ladder naar haar mooi strak kontje zat aan te gapen.

Ze had een kort rokje aan met hieronder een miniscuul stringetje die amper haar sneetje kon bedekken. Het was alsof ze gezien had wat ik aan het doen was want meermaals deed ze haar benen wat meer open en zag ik het goed ? Precies of de stof van haar string een beetje nat geworden was...

Opeens verloor Sara haar evenwicht en met een beetje geluk kon ik haar val breken. Ze vleide zich tegen me aan en in plaats van achteruit te deinzen gingen we beiden nog dichter bij mekaar staan. Ik voelde hoe haar tepeltjes doorheen haar blouse tegen mijn borst aandrukten. We keken elkaar stilzwijgend aan en kusten elkaar zacht. Ik had gedacht dat zij niet ging laten begaan maar het tegendeel was waar. Zij opende spontaan haar volle lippen en gedurende enkele minuten tongden wij alsof ons leven ervan afhing.

Ondertussen gingen mijn handen onder haar blouse en vonden al zeer gauw haar kleine fiere borstjes. Ik kneedde ze en masseerde zachtjes haar lichtroze tepeltjes. Een zucht ontsnapte haar mondje en we keken elkaar aan. Nu was er bijna geen weg terug meer. Mijn jongeheer steigerde in mijn jeans. Met 1 blik in haar ogen begreep ik dat ze er klaar voor was.

Ik ontdeed haar van haar blouse en beha en keek goedkeurend naar haar nog zo jonge lichaam. Zij scheurde mijn hemd open en kuste mij een weg naar mijn gulp. Ze ging door de knieen en bevrijdde mijn kloppend lid uit zijn veel te nauwe omgeving. Voorvocht tekende zich reeds af op mijn eikel die ze zachtjes in haar mond nam en toen begon ze te zuigen alsof haar leven ervan afhing. Terwijl ze zoog masseerde ze als een volleerde dame mijn ballen en schacht. Wat was ze heet. Ik voelde al snel mijn eerste lading opborrelen en gebood haar om nog even te stoppen. Eerst zou ik even op ontdekking gaan. Ik ontdeed Sara van al haar kleren en ietwat verlegen stond mijn stagiaire voor mij op de tapijt in de living. Ik legde haar zachtjes neer en nu was het mijn beurt om haar lichaam met kusjes te overladen en de ontdekkingsreis te starten.

Al snel vond ik haar liefdesgrotje waar mijn tong haar lekkere natte gleufje een grote beurt gaf. Ik likte, sabbelde, beet op haar lipjes en klitje en Sara lag te kronkelen van genot. Toen ik dan ook nog 2 vingers in haar zeer strak kutje stak werd het haar teveel en een eerste orgasme overviel mijn jonge partner. Wijl haar orgasme minderde ging ik op zoek naar haar g-spot en na slechts enkele keren haar hier gemasseerd te hebben diende zich al een nieuw orgasme aan. Ze vroeg mij om te stoppen maar ik deed rustig voort en ja Sara kon er echt niks aan doen, ze spoot als een echte vent haar kutje leeg. Ik likte zoveel mogelijk op en ging voldaan naast haar op het tapijt liggen.

Ze lag met een gelukkig gezicht naast mij uit te blazen en ondertussen mijn lul knedend. Ze herbegon haar ontdekking van mijn lichaam en opnieuw werd mijn lul heerlijk gemasseerd en gepijpt. Al heel snel voelde ik weer mijn zaad opborrelen en vertelde haar dit ook maar in plaats van te stoppen ging Sara nog harder zuigen en trekken.

Dikke slierten sperma werden diep in haar keel gespoten en het leek zelfs dat er geen einde aan ging komen, straal achter straal verliet mijn lul en spatte te pletter tegen haar gehemelte. Mens wat was dat lekker.

Sara bleef mijn lul zuigen en na enkele minuten kreeg ze er zowaar terug leven in geblazen. Ik dacht nochtans dat ze hem leeggemelkt had voor vandaag... Fier stond mijn piemel overeind. Sara keek diep in mijn ogen terwijl ze rechtstond en zich over mijn kloppend lid liet zakken.

Haar kutje was zo nauw dat ik eerst dacht dat het niet zou lukken om hem erin te stoppen maar als een volleerde buikdanseres slorpte zij mijn naaimachine naar binnen. Ze bereed mij zeer hard en dan weer zacht. Ik masseerde haar borstjes en kneedde haar klitje en al snel voelde ik haar volgende orgasme aankomen rollen. Voldaan viel ze tegen me aan, ik aaide haar terwijl Sara langzaam terug bij haar positieven kwam, mijn lul nog altijd hard en diep in haar. Ik pakte haar op en zette haar op handen en knieen voor mij op de tapijt, ging achter haar zitten en penetreerde haar in 1 keer diep, trok haar nog meer naar mij toe en begon te stoten als een bezetene, ondertussen ook haar supergevoelige klit bespelend...

Na enkele minuten lekker van elkaars lichtaam genoten te hebben voelde ik een nieuwe lading warm zaad opborrelen, ik wou mij terugtrekken maar Sara zei dat ze aan de pil was. Ik verhoogde nog meer het ritme en reeg haar aan mijn harde paal. Samen kwamen wij kreunend en gans bezweet klaar. Zo bleven we een tijdje naast mekaar liggen. Ik leidde haar mee naar de douche en daar zeepte ik haar jonge lichaam met grote precisie in, werkelijk geen enkel stukje werd overgeslagen.... de aanblik op haar jonge lichaam en haar zo sensuele blik maakte zowaar dat er weeral wat beweging kwam in mijn lul, ook Sara zag dit en nu was het mijn beurt om een wasbeurt te krijgen van mijn sexgodin.

Ik nam haar uit de douche en legde haar nat op ons bed, zachtjes kuste ik haar ganse goddelijke lichaam en voor de laatste keer die avond bedreven wij de liefde.

De versiering ? Ja daar was nog wat werk aan de winkel, misschien wil Sara morgen of overmorgen nog wel even terugkomen ?

vertel mij hoe jullie dit eerste verhaal van mij vonden op aulnoi@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 13293
Waardering: 8.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online