Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de foto.

U leest om dit moment het verhaal de foto gepost door O.I.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: O.I.
Gepost op: 2010-3-13

Verhaal:

de foto
Op een zondag namiddag ging linda de graf van haar vader bezoeken.
Ze is daar lang gebleven toen het donker begon te worden besloot ze terug gaan.Toen ze dicht bij de deur kwam zag ze een foto op de grond liggen van een verdrietige man . Ze wist niet wat er gebeurde maar ze bukte en nam de foto, ze zette die in haar tas en ging weg .Na een paar dagen begon de man op de foto precies te glimlachen.Linda dacht dat ze droomde maar, na een paar weken zat de man op de foto blij.linda besloot om de foto te gooien ze scheurde die in stukken en gooide die in de vuilnisbak .s'Avonds toen ze in bed kroop hoorde ze iemand kloppen aan de raam van haar kamer. Toen ze keek zag ze de foto geplakt aan haar raam . Nochtans had ze die gescheurd.Linda werd na de jaren natuurlijk oud zoals iedereen oud word en ze stierf. Na honderd jaar gaat een meisje naar de begafenis van haar moeder . Toen ze besloot weg te gaan vond ze een foto op de grond liggen van een verdritige vrouw .de meisje wist niet wat er gebeurde maar ze bukte zich en nam de foto mee...


Aantal keer bekeken: 3501
Waardering: 7.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online