Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de geest van het landhuis...(Waargebeurt!).

U leest om dit moment het verhaal de geest van het landhuis...(Waargebeurt!) gepost door De Dani. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: De Dani
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

de geest van het landhuis...(Waargebeurt!)
Op een dag moest Roy de fotograaf foto’s gaan maken op een verlaat dorpje. Hij begon foto’s te maken bij een verlaten oude landhuis, toen hoorde hij ineens iets kraken hij beloot naar binnen te gaan. Het zag er oud en stoffig uit, hij maakt een paar foto’s en ging toen naar huis. Even later gaat hij thuis met zijn vriendin de foto’s bekijken. Maar op elke foto zag hij iets wazigs. Zijn vriendin en hij vonden het maar raar. Ze gingen toen maar slapen. Midden in de nacht om precies 0;00 werd Lina wakker van een raar geluid. Het geluid kwam van de badkamer, ze liep naar de badkamer maar het geluid was al gestopt. Ze draaide zich om en zag ineens de kastdeur open staan en er druppelde bloed van achter de kast. Van achter de kast hoorde ze voetstappen, steeds dichterbij komen. Van achter de kast kwam ineens een schim...

Lima is nooit terug gevonden en Roy is dood gevonden in het landhuis er was wel een briefje gevonden waarop stond: kom nooit in mijn huis anders ben jij de volgende…


Aantal keer bekeken: 3008
Waardering: 5.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online