Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de geest.

U leest om dit moment het verhaal de geest gepost door j.s. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: j.s
Gepost op: 2010-2-27

Verhaal:

de geest
aaaah gilde ik, ik was verbijsterd niemand kon me nog horen waar waar ben ik gilde ik,een zuchtje wind nee een adem,wie is daar stotterde ik. ik ben het maar.waar ben ik stotterde ik,ik keek achter me, maar hij zij niets meer en er was iets geks aan die man iets onnaatuurlijks de man stond op en ging weg,de kamer was pik zwart.maar waar ben ik toch dacht ik ik rilde en stond ook op. ik liep wat rond en ik voelde aan de muur niets helemaal niets,
toen flitste het licht aan en ging de wereld als een sneltrein


ik zag een raar teken en ik wreef er over heen en toen kwam er een stem: meisje meisje vroeg een treurige vrouwen stem, help me help me pas op! en de stem vervaagte heel langzaam ik keek achter me en daar stond het gevaar,dus jij hebt het gehoord, sorry dan moet ik helaas een eind aan jouw leven maken. neeeee gilde ik ik ben pas 13 ik wil naar pappa en mamma ik wil niet dood en toen stak hij me, de gil was hard verscheurendhoe het afloopt:lorè beland in het ziekenhuis vaar ze in coma ligt een dag voordat ze hadden besloten dat ze de stekker er uit zouden trekken was ze weer bij gekomen het had 2 maanden geduurd voordat ze weer bij kwam
en nu beseffen ze zelf dat het een geest was en hoe dicht ze bij de dood heeft gezeten!!!!!
j.s

Aantal keer bekeken: 2232
Waardering: 5.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online