Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de gek .

U leest om dit moment het verhaal de gek gepost door g&s. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: g&s
Gepost op: 2010-12-29

Verhaal:

de gek
Er was eens een vrouw die met haar auto naar werk ging.Onderweg hoorde ze op de radio dat er een gek was ontsnapt uit het gekkenhuis .De vrouw werd bang en deed alle deuren op slot en besloot niet uit haar auto te gaan , tot dat haar benzine bijna op was en dus moest ze wel aan een benzinestation stoppen voor benzine. De meneer die er werkte tankte .
Toen hij klaar was zei hij tegen de vrouw dat ze moest afstappen om te betalen. De vrouw wou niet afstappen maar de menneer dwingde haar , toch wou ze niet afstappen . Ze schoof haar credit-card door de raam en zei dat hij maar moet betalen . De menneer chanteerde de vrouw dat als ze niet zou afstappen hij haar credit-card zou breken . Nu moest de vrouw wel afstappen . de menneer bracht de vrouw naar de winkel en deed de deuren op slot . Nu werd de vrou echt heel bang (ze dacht dat hij de gek kon zijn). De menneer zei : sorry dat ik u bang heb gemaakt maar de gek zat in u bagage met een geweer .

Aantal keer bekeken: 1605
Waardering: 5.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online