Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de gemeene geest.

U leest om dit moment het verhaal de gemeene geest gepost door mooimeid. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: mooimeid
Gepost op: 2011-2-9

Verhaal:

de gemeene geest
er was een een meisje haar naam was anna haar ouders waren op hun werk en haar zus ging shoppen.anna keek tv.10 minuten later ging de tv van zelf uit.ze keek naar de stopcontact ze zag dat de stekker er niet in zat toen dacht ze van he, hoe kan dat nou toen kniperde opeens het licht ze was doodsbang ze ging naar de wc maar het licht deed het niet toen ging ze gewoon in het donker maar toen hoorde ze getik op de wc deur ze dacht dat het haar zus was ze ging bukken en keek door het gat onder het deur er was niemand toen hoerde ze weer getik ze was doodsbang ze zij tegen zich zelf:kom op anna doe gwn de deur open en ren weg.ze deed kei hard de deur open en het was te laat ze werd naar boven gesleepd en werd gedood


3 uur later kwamen haar ouders en zus en zagen haar dood in de zolder ze belde de politie


wees nooit alleen thuis je weet maar nooit wat er met je gebeurd

Aantal keer bekeken: 1468
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online