Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de gemene heks.

U leest om dit moment het verhaal de gemene heks gepost door sheila vingerhoeds. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: sheila vingerhoeds
Gepost op: 2010-12-30

Verhaal:

de gemene heks
DE GEMENE HEKS
er was een een heks die bevad zwarte
magie.zij was verliefd op een tovernaar die goede magie bevad.maar die tovenaar was niet geintreseert in die heks. dat wist die heks wel maar zij wou doorgaan totdat die tovenaar van haar hield.zij maakte haar eerste drankje maar dat had helaas geen effect en de tovernaar veranderde in een konijn.ze maakte haar tweede drankje en de tovernaar veranderde weer en werd een muis.maar haar derde drankje was het tegengif en de tovernaar veranderde weer in zichzelf.het was mislukt van de heks maar de tovernaar was niet helemaal weg van haar.de tovenaar was verliefd op iemand anders en dat vond de heks niet leuk.dus maakte zij een superdrankje waar zij in het meisje veranderde waar de tovenaar verliefd op was.de heks hoorde dat ze vandaag een afspraak hadden.ze ging naar het huis van het meisje en shakelde haar uit.toen dronk ze het drankje op en veranderde in het meisje.ze kwam bij het huis van de tovenaar aan en viel in een modderpoel. de tovenaar dee de deur open en dachtgelijk dat het echte meisje was maar in het echt was het de heks.hij zei kom binnen.de heks moest oppassen totdat het drankje was uitgewerkt en het drankje duurde een week.het was een week later en de heks moest weg want als ze niet voor 8:00 s,ochtens weg is kwam de tovernaar er achter.de heks wou net wegglippen totdat de tovenaar haar zag en hielt haar tegen.hij vroeg:waar ga je heen je zou toch hier blijven. de heks antwoorde:ja maar ik moet even nog wat doen thuis. maar de deur ging open en alle dieren die zij haatte stonden voor de deur .ze zeiden allemaal:heksje heksje heksje wat ben je stout geweest je weet dat je niemand voor de gek mag houden en je moet opschieten want anders komt de tovenaar er achter dat jij het bent en dan ben je de pineut.de dieren waren het konijn de muis de kikker de hert de mollen en de kraaien. de deur ging dicht en de tovenaar vroeg aan haar:wat sloeg dat op. ze zei:ik heb geen flauw idee.maar ze had niet in de gaten dat het acht uur was geweest en ze begon te veranderen. de tovernaar zei:heks je weet dat ik niet van je hou. de heks zei: ja dat weet ik maar je kunt me toch een kans geven. de tovernaar gaf haar een kans en ze trouwden en kregen twee baby,s.een jongen en een meisje en ze heette tim en tamanta. EN ZE LEVEN NOG LANG EN GELUKKIG!!!! EINDE

Aantal keer bekeken: 4020
Waardering: 3.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online