Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de grap.

U leest om dit moment het verhaal de grap gepost door anna du perron. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: anna du perron
Gepost op: 2009-1-30

Verhaal:

de grap
kom jongens uit de auto. ja ja roepen sanne en fifi. ik ga even boodschapen doen sanne let jij op fifi? ja mam. als de auto weg rijd zegt sanne zij is weg welken grap gaan we nu uithalen?
ik weet wat roept fifi!!! we stoppen koekje met water en ontbijtkoek in beden van pap en mam maar ook de onderbroeken en bad jasen dan lijkt het net een smurie en als papa en mama dan gaan slappen gillen ze heel hard!!!! ja goed plan. evenlaater halen ze ales uit de kast en doen het in een groten gelen emer ik doe een kleder op het kussen zegt sanne en ik op het bedt haha!! nog een kleder in de onderbroek en badjas en nu snel weg... als de nacht aanbreekt en papa en mama gaan douchen klapen sanne en fifi bijna uit elkaar van het lachen als papa en mama richting de slaapkamer lopen sluipen fifi en sanne naar beneden want ze wilen hun grap wel zien. als vader nog even zijn nieuwen badjas probeert en moeder een schoonen onderbroek aan heeft ropen ze heeeeeeeeeel hard AAAAA!!! als alles is uitgelegt en uit zijn gelachen zecht iedereen wat een goeie GRAP
einde


Aantal keer bekeken: 3312
Waardering: 3.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online