Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de griezel meiden.

U leest om dit moment het verhaal de griezel meiden gepost door bina. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: bina
Gepost op: 2011-1-20

Verhaal:

de griezel meiden
er waren 4 meiden en ware populair de ene zei:wat gaan we doen de andere zei: kinderen pesten leuk! zei iedereen maar lisa anouk en nina waren bang voor die 4 meide ze zien er eng uit zeg lisa lisa anouk en nina gaan dichterbij....nee zeg lisa is te gevaarlijk gaan we naar huis? best zegt anouk mijn huis? oke zeggen lisa en nina ze gingen binne en kruipen in bed de 4 meide kwammen zachtje binne stiekem pakten ze een mes uit de keuken en gingen naar boven lisa zag het en zag dat ze wit waren lisa werd wakker en zag de anouk en nina dood waare en loopte weg in het bos daar waare ze en doode lisa

EINDE.

Aantal keer bekeken: 2100
Waardering: 1.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online