Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de half mens.

U leest om dit moment het verhaal de half mens gepost door Jimmy. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Jimmy
Gepost op: 2011-6-4

Verhaal:

de half mens
Het was 1 uur s'nachts en ik werd wakker van een raar geluid. Ik pakten mijn zaklamp en keek uit de flat waar ik woon. Ik zag dat een meisje op de grond lag te kotsten en scheen de zak lamp ik scheen op haar ik zag iets wat ik nooit wilden zien. Het meisje hat rode ogen bloederige tanden en haar huid kleurde groen ze lachte naar me ik rende naar de deur en zat daar de bank en een paar stoelen voor ik pakte het geweer en ging naar het balcon en begon te schieten er kwamen meer rare mensen eentje spugde iets naar me ik viel flauw.

1.2

Ik werd de volgende morgen wakker en hoorde iemand bonsen op de deur ik lag nog steeds op de zelfde plek dan gister avond ik deed nieuwe kogels in het geweer en richte op de deur ik vroeg wie is daar je vriend ik deed als voor de deur weg en liet hem binnen mijn goede vriend en zijn familie kwam binnen het is goed zei hij ik heb kogels en geweren bij me eerst zei ik wat is er aan de hand er is een virus uit gebroken. wat zei ik en je familie is een zombie geworden door die virus ik viel haas achter over toen hij dat zo zei ik viel haas flouw en mijn vriendin ook ja zie hij ik hoorde iets bonksen bij de deur onder het was haar weer doe de deur dicht zei ik dat deed Jaap ook en ik zette de bank en stoelen voor en een kast ik pakte een mitireur uit de tas en deed er ammo in toen we klaar stonden hoorde ik gebonk op de ruit het was haar ik zag het aan de dode gezicht het was sarha ze brook het glas en kwam binnen met nog een heel leger we werden verslagen alleen ik kos het nog net redden ik hoop dat er nog overleever zijn

mijn naam was Pim in het jaar 3012

Aantal keer bekeken: 2492
Waardering: 4.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online