Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de hopeloze jongen deel 1.

U leest om dit moment het verhaal de hopeloze jongen deel 1 gepost door afb. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: afb
Gepost op: 2011-2-24

Verhaal:

de hopeloze jongen deel 1
het begon allemaal als en normaal schooljaar dacht ik toch?
een nieuwschooljaar betekent nieuwe leerlingen een van die leerlingen was een meisje... een meisje die mijn leven voor goed veranderede was het liefde op het eerste gezicht voor haar wel meschien ik wees haar eerst af ... daar he ik veel spijt van want ik ben nu verliefd op haar ik heb lang getwijfeld om het haar te vertellen ik vertelde het haar.. zij is nog steeds op mij verteld ze tegen mij maar ze is nog niet klaar voor een relatie iedere dag is een hel voor mij .. ik denk altijd ik hou van haar en zij van mij waarom wachten wij...? ik wacht maanden ben ik hopeloos???? of vindt ik juist men ware liefde... zal ze mij gelukkig maken ik hoop van wel want ik kan zo niet meer leven...

Aantal keer bekeken: 1929
Waardering: 5.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online