Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de ijsjongen.

U leest om dit moment het verhaal de ijsjongen gepost door kathy rubens. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: kathy rubens
Gepost op: 2010-4-14

Verhaal:

de ijsjongen
er was eens een jongen genaamd: Ruben iedereen noemde hem 'de ijsjongen' omdat alles wat hij aanraakte werd... ijs! niemand wou hem knuffel of aanraken tot op een dag er iets raars gebeurde. het was een vrolijke ochtend de eerste dag na de zomervakaantie! Ruben ging naar school. in zijn klas zat een nieuw meisje genaamd Sara. niemand wist het maar alles wat zij aanraakte werd...verbrand! daarom noemde iedereen haar 'het vuurmeisje'. Ruben kwam naar Sara en ze werden meteen verliefd! Sara vroeg of ze vrienden konden zijn en Ruben vond het goed. ze werden heel goede vrienden en ze wisten alles van elkaar! behalve...dat ze op elkaar verliefd waren. op een dag waren Sara en Ruben aan het spelen toen Ruben Sara opeens kuste, hij was vergeten dat alles wat hij aanraakt in ijs verandert! maar er was een wonder gebeurt Sara werd geen ijs en Ruben was niet verbrand! het kwam omdat iets niet kan verbrande als het ijs word! daarna werden ze weer normaal en leefde nog lang en gelukkig!!

Aantal keer bekeken: 4070
Waardering: 5.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online