Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de lekkere tuinman.

U leest om dit moment het verhaal de lekkere tuinman gepost door lady. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lady
Gepost op: 2009-12-3

Verhaal:

de lekkere tuinman
Ik doe de deur open en zie een verschrikkelijke lekkere man voor de deur staan, groot, lichtgetint, kaal en gespierd, gekleed in een mouwloos hemd en spijkerbroek. Ik schrik me ervan bewust wordend dat ik alleen gekleed ben in mijn bikini en een doorzichtig gewaad erover heen. Het is warm vandaag buiten en van deze man krijg ik het nog warmer, zeg maar heet! Ik heb me snel hersteld en steek mijn grote borsten vooruit, mmm ik heb zin in deze man.

Hij stelt zich voor en zegt dat hij voor de tuin komt. Ik laat hem binnen en ga hem voor naar de keuken en vraag of hij zin heeft in icetea, tijdens het inschenken voel ik zijn blik op mijn billen branden, wat ben ik trots op mijn rondingen!
Samen lopen we de tuin in en ik wijs hem waar alles ligt voor de tuin en ga zelf aan het zwembad op de ligstoel liggen.

Ik zet mijn zonnebril op zodat ik ongestoord naar zijn lekkere lijf in actie kan kijken. Hij heeft geen zonnebril en ik zie zijn ogen vaak mijn lichaam afgaan.
ohh wat heb ik zin in hem, mijn kutje word drijfnat.

Ik roep dat ik nog wat icetea ga halen en loop de keuken in.
Ik schenk de glazen in en haal wat ijsklontjes uit de vriezer, langzaam laat ik een ijsklontje over mijn buik glijden omhoog naar mijn borsten en over mijn tepels. Ik schuif de driehoekjes van mijn bikini wat meer opzij zodat je een stukje tepel ziet.
Ik loop weer naar buiten en hij komt even zijn drinken opdrinken. Ik zie hoe hij naar mijn borsten kijkt en het stukje blote tepel, hij likt over zijn lippen.
Ik kom dicht bij hem staan, leg mijn hand verleidelijk op zijn gespierde borst en vraag of het allemaal nog lukt in die warmte. Hij kan zich niet meer inhouden en pakt met een hand mijn borst, ik lach en moedig hem zonder woorden aan. Hij heeft nu beide borsten vast en kneed ze lekker, met zijn duimen wrijft hij over mijn tepels die keihard zijn. Ik kreun zachtjes en voel zijn harde lul tegen mijn dij.

Hij pakt mijn dikke billen vast en tilt me op tafel.
Hij zakt door zijn knieeen en schuift mijn broekje opzij. Verlekkerd kijkt hij naar mijn kutje glanzend en kletsnat.
hij zuigt mijn lipjes in zijn mond en begint dan met lange halen mijn klitje te likken, hij neemt mijn klitje in zijn mond en begint er zachtjes aan te zuigen, ondertussen glijden twee vingers van hem in mijn vagina. Ik maseer mijn borsten en trek zachtjes aan mijn tepels.Ik begin harder te kreunen, wat is dit geil met een vreemde man in de tuin in de zon!
Met zijn duim begint hij over mijn kontgaatje te wrijven, er gaat een siddering door mijn lijf, wat voelt dat geweldig!
Ik hou het niet meer vol en kom spuitend en met lange schokken klaar.
Loom en geil kom ik overeind en zeg hem dat hij moet gaan zitten.
Ik doe zijn broek open en schrik als ik hem naar beneden trek, wat een grote stijve lul! Gulzig neem ik hem in mijn mond, met lange halen tot diep in mijn keel pijp ik hem. Hij pakt mijn lange haar vast en bepaald het tempo, steeds sneller beweegt die grote lul in mijn mond.
Opeens duwt hij mij zachtje van hem af en duwt mij over de tafel zodat mijn billen achteruit steken. Hij pakt mijn borsten vast en neemt mij heerlijk van achter. Zijn grote lul past net in mijn strakke kutje.
Afwisselend met lang en korte stoten sopt hij lekker in mijn natte kutje.
hij pakt mij bij mijn heupen vast en het stoten word steeds sneller.
Dan trekt hij zijn lul uit mij kutje en gaat op de ligstoel liggen en wenkt mij.
Ik kom op zijn lul zitten en voel dat ik helemaal gevuld word.
Ritmisch berijd ik zijn lul, eerst rustig en dan steeds sneller, hij zet zich af zodat we nog harder neuken.
Ik voel mijn grote borsten heen en weer gaan en zie hem verlekkert kijken.
Hij wrijft met twee vingers over mijn klitje en ik word helemaal gek. Ik geef me helemaal en neuk die lul alsof mijn leven eraf hangt. Ik voel dat zijn lul zich spant om klaar te komen en ik kan mezelf ook niet meer houden en kreunend komen we beide klaar.

Nadat we samen gedouched hebben gaat hij weg met de afspraak dat hij morgen 'mijn tuin komt afmaken'.
Aantal keer bekeken: 23858
Waardering: 6.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online