Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de liefde van mijn leven.

U leest om dit moment het verhaal de liefde van mijn leven gepost door Piet. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Piet
Gepost op: 2010-3-24

Verhaal:

de liefde van mijn leven
Het is voorjaar in 2009. Mijn relatie heb ik beeindigd. We kunnen als vrienden overweg, maar meer is er gewoon niet.
Ik heb besloten om dit jaar flink wat te gaan sparen zodat ik aan het eind van het jaar haar deel in huis over kan nemen.
Ze gaat op zoek naar andere woonruimte maar de woningbouwstichtingen geven voorrang aan anderen. Ik zou haar zwanger moeten maken en in elkaar slaan, dan krijg je voorrang. Wat een idioot land leven we in, maar goed, we gaan het gewoon maar doen zo.
In de zomer besluit ik eens op een datingsite te kijken, in het dagelijks leven kom ik niet zo veel mensen tegen. Op mijn werk wat het wat drukker dus ik besteed er niet zoveel aandacht aan. Af en toe doe ik eens een berichtje met haar via de datingsite. Eigenlijk begin ik wel nieuwsgierig te worden.
We raken aan de praat en gaan verder via msn. Het wordt steeds gezelliger, we kunnen vrijuit over alles praten. Dat geeft toch een heerlijk gevoel. Ze praat me bij over haar leven. Tjee zeg, wat heeft zij het toch slecht getroffen, geslagen, geschopt, met haar gevoel gespeeld, noem maar op. Haar situatie was op dat moment niet zo rooskleurig. Ook geen werk en onder toezocht van instanties. Al ben ik er van overtuigd dat ze al die slechte dingen niet zelf in de hand gehad heeft maar door een ex die gebruik van haar leven heeft gemaakt. Ze heeft een dochter van bijna 2 en verteld ook veel over haar.
Ik zelf had tot die tijd eigenlijk weinig met kinderen, ik wilde er wel aan beginnen, maar daarvoor moet je toch met zijn tweeen zijn. De gevoelens om papa te worden worden door haar flink aangewakkerd door haar mooie verhalen over haar dochter.
Op een gegeven moment in een chat zegt ze dat ze wat moet vertellen...
Tjee, wat kan dat toch zijn? Ze verteld dat ze 12 weken zwanger is van haar ex. Goh, wat leuk, een zwangerschap. Ik vind het dan ook gelijk leuk voor haar en ben nieuwsgierig naar het verloop ervan. Volgens mij is dat niet de reactie die ze verwacht had te krijgen. Maar waarom zou je zoiets moois uit de weg gaan?
Ik begin steeds nieuwsgieriger te worden naar haar, de chats duren soms uren en tot diep in de nacht. Ik heb gevraagd of ze een webcam heeft, maar die heeft ze niet. Dan maar een paar foto´s. Ja, ze ziet er erg leuk uit. Ineens heeft ze een verrassing voor me, ze heeft een webcam gekocht. Natuurlijk werd dat chatten met de cam aan. Haar gezicht verraad haar reactie op mijn verhalen en opmerkingen. Naarmate we langer chatten wordt ze vrolijker, dat is echt leuk om te zien. Op een gegeven moment laat ze van een afstand haar zwangere buikje te zien. Dat vond ik echt leuk. Ook is al een paar keer haar dochtertje voorbij gekomen, de ene keer dat we overdag chatten, de andere keer dat ze ´s avonds niet kon slapen en even bij mama komt kroelen. Je kunt zien dat ze echt een topmoeder heeft, ze wordt vol liefde en plezier geknuffeld en verzorgt.
De chats worden nog uitgebreider en we gaan ook smsen. Als de computer uit gaat liggen we soms nog tijden lang te smsen. De smsjes worden soms ook een beetje spannend. Blijkbaar is daar ook behoefte aan tussen ons twee.
De tijd verstrijkt en de dagen beginnen korter en kouder te worden. Het contact is nog steeds heel bijzonder en we laten stiekem al eens vallen dat we toch wel elkaar willen ontmoeten. Maarja, ik ben nogal verlegen dus durf dat toch niet zo. Toch zet ik me over die verlegenheid heen en verras haar met een smsje dat ik na mijn werk onderweg ben naar haar. Het is even zoeken in haar wijk waar ze precies woont maar na enkele berichtjes en gelukkig navigatie is het gevonden. Inmiddels is het ook al laat op de avond maar dat mag de spanning niet drukken. Ik vraag aan haar of ze buiten wil gaan staan zodat ik niet bij de verkeerde mensen aan bel. Ik stap uit de auto en loop naar haar toe. We stellen ons netjes voor en gaan naar binnen. Een grote verrassing wacht daar op me, Het is een echt vrouwenhuis met veel roze en kleurtjes. Dat roze is wel even wennen maar het straalt toch echt gezelligheid uit in haar huis. We zitten al een tijd te praten als haar dochter wakker wordt. Ze haalt haar even naar beneden maar is zo moe dat ze mij niet eens opmerkt. Na even kroelen met mama gaat ze weer terug naar bed. Zodra haar mama terug stapt in de kamer begin ik me anders te voelen. Ik zie gewoon dat ze er heel bijzonder uit ziet, knap, mooi, vrouwelijk. Ik begin een warm gevoel te krijgen van binnen als ik naar haar kijk. Wat een heerlijk gevoel zeg, ik begin verliefd te worden. Nog later op de avond of eigenlijk al in de nacht is het tijd om maar eens naar huis te gaan. Bij haar voordeur geven we een zoen. En wat voor een zoen, het gaf me echt een heel bijzonder gevoel.
Met dat bijzondere gevoel in mijn lichaam ging ik naar huis. De volgende dag wist ik het zeker, ik was verliefd geworden.
Ons contact werd directer en ik ging mee bij haar op bezoek. We bellen veel en smsen gigantisch veel. Ook zij geeft toe aan haar gevoel en maakt me op verschillende manierer duidelijk dat ze verliefd is. Wat is dat heerlijk zeg, ik verliefd op haar, zij verliefd op mij. Ons contact heeft zich inmiddels uitgebreid naar de slaapkamer. Ondanks dat ze zwanger is hebben we sex. Echt heerlijke sex. Aan standjes doen we niet veel omdat haar buik groter begint te worden. Ik blijf ook regelmatig slapen tot vroeg in de ochtend. Dan zet ik een wekker en ging op tijd naar huis. Thuis droomde ik dan nog even over de avond met haar na en ging overdags aan het werk.
Op mijn werk beginnen de mensen om me heen veranderingen aan me te merken. Ik loop te fluiten en sta soms urenlang te geinen met iedereen. Dat waren ze niet van me gewend, ik was toch altijd zo serieus bezig met mijn werk. Ik word eens op het kantoor geroepen. ´Jonge, wat is er aan de hand met je?´ vraagt mijn baas. Ik word rood en geef het toe. 'Ik ben verliefd' zeg ik. Mijn baas lacht en wenst me veel succes.
Inmiddels is het einde van het jaar aan het naderen, het is koud geworden en wegen werden glad. Een winterwerkzaamheid op mijn werk is zout strooien dus ook ik moest er aan geloven. Regelmatig ging ik na een rondje zout strooien weer naar haar toe, na urenlang praten, knuffelen en kroelen vielen we samen in slaap. Soms was het al zo laat dat we gelijk in slaap vielen. Ik mocht haar zelfs wakker bellen zodat ze even de deur voor me open kon doen.
Ondertussen begon ik thuis de druk te voelen en begon mijn ex meer te pushen om eigen woonruimte te vinden. Het had lang genoeg geduurd zo. Ik wilde mijn nieuwe liefde niet verliezen door zoiets stoms.
De feestdagen begonnen in zicht te komen. Geen fijn vooruitzicht, want ik kon niet bij de persoon zijn waar ik wilde zijn. Gelukkig hebben we elkaar rond de kerst en oud en nieuw nog regelmatig op kunnen zoeken.
Op een gegeven moment werd ik door haar uitgenodigd om mee te gaan naar de winterefteling. Haar zus tracteerde ons op een uitje voor de verjaardag van haar dochter. Wat begon die dag slecht, vreselijk slecht weer in het vooruitzicht.
Ik parkeerde op de parkeerplaats en stapte uit in de stromende regen. Maar snel naar voren lopen waar ze stonden te wachten. Gelukkig stonden we daar droog. Mijn warme gevoel voor haar overstemde mijn zenuwen voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik maak kennis met haar zus, broertje en de schoonzus van haar zus.
Het is die dag echt vreselijk slecht weer, regen en kou. Maar van binnen had ik het superwarm. Ik bracht een dag door met mijn vriendin en haar dochter. Op beide ben ik inmiddels echt stapelgek. Aan het eind van de dag hadden we het allemaal koud en waren natgeregend. Maar stiekem was het toch een superdag geweest. We nemen afscheid aan het eind van de dag, hun gaan naar de bushalte en ik ging naar mijn auto. Haar dochter huilde aan het eind van de dag veel. Later werd mij verteld dat ze thuisgekomen helemaal stijf van de kou was dus ze werd helemaal opgewarmt door haar lieve mama.
De komende baby begint ook meer tot leven te komen. Ik mag mijn hand op haar buik houden en voelen hoe de baby schopt en beweegt. Opvallend genoeg werd de baby vaak rustig als ik mijn warme hand een tijdje op haar buik hield.
In onze lange telefoongesprekken en gesprekken bij haar in huis begint duidelijk te worden dat we toch veel overeenkomsten hebben. Over veel zaken denken we hetzelfde. Beide hebben we een hele heldere kijk op de toekomst.
Ondertussen begint me ook meer duidelijk te worden over haar ex. De man weet haar soms nog steeds in de war te maken. Ze durft geen nee te zeggen en hij komt regelmatig langs voor hun dochter. Hun dochter veranderd daar ook door. Een man mag niet meer bij mama komen. Zou hij weer de fout in gegaan zijn? Ik weet het niet, ik twijfel. Maar nee, ik vertrouw op haar dus als er wat zou zijn zou ze het zeker zeggen en zo nodig om steun vragen. Ik merk dat ze meer behoefte krijgt aan een arm om haar heen. Regelmatig als ik op bezoek ben komt ze heerlijk tegen me aan hangen en al knuffelend praten we weer uren.
Ik blijk met de oudejaarsloterij een aardig prijsje gewonnen te hebben dus ik besluit haar een cadeau te geven. Ze heeft eerder verteld dat ze altijd veel plezier aan een wii gehad heeft dus ik ga eens bladeren op marktplaats voor een gebruikte wii. Ik ben bij mensen gaan kijken en trof daar een zwaar bespeelde wii aan. Tja, toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de stad in gegaan. Immers, er was iets te besteden dus een nieuwe wii voor haar gekocht met een favoriet spelletje. Met een beetje gemengde gevoelens ging ik bij haar langs. Het cadeau was eigenlijk veel te gek, maar aan de andere kant zou het haar vast veel afleiding geven.
Inderdaad, het gaf haar veel afleiding. Ze speelde vaak, ook online. Op een avond als ik niet bij haar was deden we gezellig een spelletje tegen elkaar. Helaas was ik steeds de verliezende, maarja, ik was maar een oude man volgens haar.
Ik durfde me inmiddels steeds meer voor mijn gevoel voor haar uit te spreken. Iets wat ik eerder nooit kon. Ze deed iets bijzonders met me. Keer op keer ontdekte ik in haar wat voor een bijzondere vrouw ze is.
We konden nog steeds uren met elkaar bellen, ook smsen was erg favoriet. Dat werd toch wel schrikken van de telefoonrekening. Nouja, dat zien we maar door de vingers. Ik had contact met de vrouw waar ik verliefd op geworden was, de meest bijzondere vrouw en moeder die ik ken.
Aan de telefoon kon ik soms aan haar merken dat ze wat in de put zat. Hoe langer we praatten en lachten hoe vrolijker ze werd. Dat deed me keer op keer goed.
Ik had haar en haar dochter uitgenodigd om een dagje op stap te gaan. Even een leuke afleiding voor hun tweeen. Even de gedachten van de zwangerschap en andere zaken weg nemen. Onderweg naar DenHaag kwamen we in veel drukte op de snelweg terecht. Haar dochter had veel lol in het plagen van mama door haar tut veel weg te gooien.
Ondertussen begon haar mama het moeilijk te krijgen. Ze werd beroerd, spierwit in haar gezicht en regelmatig werd haar buik hard. Oeps, rustig blijven. Ik stelde voor om anders maar om te draaien, dat leek me beter. Nadat ze vroeg om terug te gaan ben ik direct omgekeerd. Dat ging nog vrij vlot aangezien we eigenlijk in de file stonden.
Onderweg terug naar haar huis werd de buik rustiger. Ook begonnen we zin in eten te krijgen. Haar dochter was inmiddels in slaap gevallen op de achterbank. Dat zag er ontzettend lief uit. Wie had dat ooit gedacht, dat zo'n lief meisje ooit in een kinderstoeltje in mijn auto zou liggen slapen. Maar ondertussen zaten we nog met het hongergevoel. We besloten om even wat eten bij het restaurant met de M mee te nemen. Natuurlijk een happymeal met speeltje voor haar dochter. Zodra we de parkeerplaats opreden was er ineens leven op de achterbank. 'Mama, mmmm' kregen we te horen. Snel namen we ons eten mee en gingen naar haar huis. Daar aangekomen begonnen we gelijk te eten. Mijn vriendin was even de kamer en toen kwam haar dochter zelfs wat frietjes bij mij eten. Dat vond ik heerlijk, normaal wist ik niet zo heel goed hoe ik toenadering moest zoeken en nu deed ze het zelf.
De roep van 'mama, mmm' is me altijd bij gebleven. Dat was zo onverwacht en zo schattig.
Ondertussen begon het met mij slechter te gaan.
De vermoeidheid van het vele zout strooien begon zich te tekenen. Ook spanning van het nieuwe seizoen met buitenwerkzaamheden wat op komst was deed me niet veel goed.
Ze kon me nog steeds boeiend vertellen over de baby en andere dingen die haar leven bezig hielden. Ook haar verlangen naar de warme vakanties begonnen bij mij te kriebelen. Ik heb in mijn leven nooit veel gereist, maar zij doet me er gewoon naar verlangen. Een vakantie gezellig met haar en haar kindjes, dat lijkt me toch geweldig. Lekker de boel de boel laten en even weg uit alles.
Ik begon te merken dat haar ex toch meer invloed begon te krijgen. Haar dochter begon heel beschermend om mama heen te hangen, naast mama zitten of aan mama zitten werd niet gewaardeerd. Terwijl ik toch wist dat haar mama graag die knuffel kreeg.
Op momenten dat haar dochter al op bed lag en wij de lampen uit deden gaf ik haar vaak nog die knuffel. Een diepe zucht en een klinkende mmm gaven mij er een goed gevoel bij.
Ik kwam op dat moment regelmatig vanuit mijn werk. Ik nam wat eten mee en warmde dat bij haar op. Eerst zag ik haar dochter dan nog, later hadden we de avond voor ons zelf. Vaak werd dat wat gezamelijk tv kijken of een spelletje op de wii. De 'oude' man had nog steeds moeite met winnen.
Ondertussen had ik ook eens mijn hondje meegenomen naar haar. Mijn hondje heeft nogal een gebruiksaanwijzing en kan het slecht vinden met vreemden. Maar opvallend genoeg ging het goed bij haar. Hij had zijn draai snel gevonden en lag al snel op zijn kussen aan een botje te plukken. We zijn die nacht ook blijven slapen. Mijn hondje had ontdekt dat er boven nog iemand was en wilde maar al te graag naar die andere slaapkamer. Op een gegeven moment is hij toch gaan slapen. Later die nacht werd ik even wakker en tot mijn verrassing lag mijn hondje tegen haar buik aan te slapen en in haar slaap lag ze hem te aaien.
De ochtend verliep ook goed. Mijn hondje had de avond ervoor een knuffelbeest/spaarpot mogen slopen en de volgende ochtend ging haar dochter hoe jong ze ook nog is netjes de pluisjes opruimen. Dat zag er ontzettend lief uit, ze deed alles netjes in een tas en reed er mee rond in een wagentje.
Ik was ondertussen ook helemaal verkikkerd geraakt op haar dochter. Ook voelde ik een bijzondere band met de baby die nog geboren moest gaan worden.
's Avonds als ik op bezoek was ging ik voor het slapen gaan haar rug, benen en voeten masseren zodat ze even ontspannen in slaap kon vallen. Het meebrengen van massageolie werd zeer op prijs gesteld en gaf een bijzondere wending aan de massages. Ik begon de pijnlijke plekken goed te herkennen en stimuleerde die extra. Na een aantal dagen achtereen massage's gegeven te hebben kon ik merken dat vooral de stijve pijnlijke plekken in haar rug minder werden. Het had dus nog echt een goed effect.
Ondertussen waren de veranderingen bij mij thuis duidelijk aan het worden. Een lening die eerst afgelost moest worden was afgelost, bij de notaris werden de juiste papieren in orde gemaakt. De verlossing van de ex kwam steeds dichterbij. Alleen die kantoren waar al die papieren langs gaan werken enorm traag, te traag naar mijn idee.
Ik houd mijn vriendin netjes op de hoogte van alle veranderingen. Veranderingen die door haar ook gewenst waren.
Ik merk dat er bij haar ook dingen veranderen. Ze is heel veel met de komende bevalling bezig. Ook besteed ze zo veel mogelijk aandacht aan haar dochter. Ze wil meer rust en ruimte om haar heen. Ik begin het daar moeilijk mee te krijgen aangezien we de maanden ervoor elkaar juist heel veel opzochten.
Ik doe nog verscheidende voorstellen om even haar wat rust te kunnen geven door haar dochter bezig te houden of door kleine uitjes zodat even haar gedachten verzet kunnen worden. Ondertussen kijk ik erg uit na het eind van deze spannende tijd. Ik heb de zwangerschap van dichtbij mee mogen maken dus voor mij is de spanning ook groot. Op een gegeven moment heb ik een nacht dat ik erg onrustig slaap en droom over een baby. De volgende dag krijg ik bericht van haar dat ze die nacht met haar moeder in het ziekenhuis heeft gezeten omdat er weeen begonnen waren. Maar helaas hebben die niet doorgezet. Ik denk regelmatig terug aan de nachten dat ik bij haar sliep. Vaak werd haar dochter in de nacht wakker en die sliep dan tussen ons in. Soms werd ik wakker omdat haar dochter tegen me aan kwam liggen. Ik heb uren naar hun tweeen liggen kijken. Twee van die lieve gezichtjes naast elkaar. Het idee dat er straks nog zo'n gezichtje bij komt. We hebben het vaak tegen elkaar gezegd maar op zo'n moment voelde het echt als een gezinnetje. Vaak volgde er op zo'n opmerking een heerlijke kroel.
Bij mij begon het slecht te gaan, spanningen van het werk, vermoeidheid. Op een middag werd ik ineens benaderd door een vreemde verkoper. Ik was helemaal alleen op die locatie dus de verkoper had mij als doel. Dat doel werd snel duidelijk, want meneer wilde mij perse een koffer met messen verkopen. Ik toonde eigenlijk geen interesse wat de man slecht opvatte, hij begon me te bedreigen met de messen. Nadat ik duidelijk gezegd had dat ik geen geld op zak had was hij gelukkig zo weer vertrokken.
Dit voorval heeft me toch zeker doen inzien wat er belangrijk is in mijn leven. De vriendin en haar kinderen staan echt op nummer een. Geen werk of andere zaken. Wie zou het aan hun moeten vertellen als er echt wat gebeurd zou zijn met me? Ik weet het niet, maar gelukkig is er mij niks overkomen.
Ik zoek weer de toenadering tot mijn vriendin maar dat lukt niet echt. Ze is op dat moment heel erg met zichzelf bezig. Dat is zeker te begrijpen aangezien de uitgerekende datum steeds dichterbij komt. De spanning begint voelbaar toe te nemen.
Ik begin verschillende berichten te krijgen van haar. Het ene is voor mij heel positief, het andere weet ik slecht wat ik er mee aan moet. De spanning stijgt bij mij. Ik begin slechter te slapen en slechter te eten. Er begint enige wanhoop bij me te komen. Ik heb echt de meest bijzondere vrouw en moeder ter wereld gevonden, ben er stapelgek op, we hebben dezelfde toekomst voor ogen maar nu komt er twijfel. Ik heb haar ten alle tijde vertrouwd in al haar doen en laten. Zou haar ex ongemerkt weer meer grip op haar gekregen hebben?
De laatste keer dat ik bij haar was is hij eerst langs geweest. Ze was erg ineengesloten tot we op bed gingen liggen. Ik bood haar natuurlijk weer een massage aan. Eerst wilde ze een kroel. Mijn lichaam en geest hadden daar echt behoefte aan. Ze draaide zich om naar mij en we knuffelden echt heerlijk. Dit gevoel was echt onbeschrijflijk heerlijk. Daar lag ik dan met die meest fantastische vrouw in mijn armen. Langzaam ging de knuffel over in de massage. Ik heb haar rug, billen, benen en voeten uitgebreid gemasseerd. Aan het eind van de massage vraag ik of ik mag blijven liggen of naar huis moet gaan zodat ze kan slapen. Ze wil dat ik naar huis ga dus dat doe ik. Met een knuffel en een paar zoenen op haar gezicht nemen we afscheid.
Daarna volgen er twee weken met wisselende berichten, de ene avond smsen we heel gezellig, de andere avond is het heel kortaf dat ze moe en op is. Ze zegt dat ze niet goed weet wat ze voelt. Bij mij komt dat vreemd over omdat de maanden ervoor ze heel duidelijk schrijft in ecards en berichtjes hoeveel ze om me geeft en van me houd. Op momenten dat ik daar was werd onverwacht een 'ik hou van je' in mijn oor gefluisterd. Stuk voor stuk bijzondere momentjes die me sterk bij blijven.
We hebben eens een moment gehad dat we samen hand in hand door de stad liepen in Breda. Trots als ik was om daar samen met haar te lopen kreeg ik een gekke bui. Laten we eens een juwelier binnen lopen om naar een ringmaat te vragen. Een echte juwelier vonden we daar niet maar de mevrouw van die winkel heeft ons wel aan die maat geholpen.
Zo zijn er veel meer mooie momenten die me altijd bij zullen blijven.
Bijvoorbeeld de 'mama mmm', koekkoek, of alle woordjes die haar dochter noemde bij de tv, toto, bal, tv, trein, toren, noem maar op. Ook de momenten dat ik door haar dochter er op werd gewezen dat mama au had in de buik staan me bij.
Ze heeft het contact verbroken en inmiddels is ze bevallen van een tweede dochter. Ik heb de moed gezocht om na de bevalling haar te bellen en te feliciteren met de geboorte. Het einde van de zwangerschap die ik mee heb mogen maken. Helaas weet ik niet of ik haar en haar dochters nog eens zal zien.
Mijn hoop is groot, in mijn gedachten zijn ze altijd bij me. De gedachten aan hun drietjes en alle mooie prettige en plezierige momenten die we gehad hebben houden me staande.
Ik eet weer en slapen gaat ook de goede kant op. Maar stiekem kijk ik regelmatig naar mijn telefoon voor een bevestiging van die hoop.....
Mijn herinneringen aan deze fanastische tijd zullen me altijd bij blijven. Ze heeft me een nieuwe kijk op de wereld gegegeven. Ik zal haar altijd dankbaar blijven voor alle mooie en spannende momenten die we gehad hebben.

Aantal keer bekeken: 5081
Waardering: 8.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online