Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de man zonder been.

U leest om dit moment het verhaal de man zonder been gepost door janssens andy. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: janssens andy
Gepost op: 2009-12-10

Verhaal:

de man zonder been
dit is heel goed als je dicht bijeen light geen griezel maar je vliegt wel omhoog let op er was eens een gezin ze woonden iets verderop in het donkere bos in het dorpje townsvill de vader moeder twee zonen en een dochter
op een stormachtige avond light iedereen rustig te slapen die avond 9 NOVEMBER rond tien na tien hoort de jongste zoon een geschreeew in de verte meteen is iedereen wakker behalve vader want van vader ombreekt elk spoor die morgend gaat het gezin met een bang hart op zoek naar de verdwenen vader na uren zoeken vinden z hun vader dood met een afgehakt been de famillie verhuisde en kwam nooit meer terug jaren later trekt een nieuw gezin het huis in een vader een moeder twee zonen en een dochter NA ENKELE WEKEN IS HET GEZIN AL HELEMAAL INGETROKKEN maar die avond 9 november om tien na tien hoort je jongste zoon een zachte stem door het huis fluisteren waaaaar is mijn beeen waar is mijn been die ochtend zij de jongste hebben jullie dat ook gehooord wat zegge de anderen er was een man die vroeg waar is mijn been ga toch slapen zegt vader de volgende avond waar is mijn beeeeen waar is mijn been al gauw kruipt de docher onder de lakens die ochtend hey hebben jullie dat ook gehoord er was iemand die vroeg waar is mijn been de vader vindt dit maar bizar die avond om tien over tien ruist een stevige koude wind door de gangen en kamers en toen klonk er weer een fluisterende stem waar is mijn been welk been vraagt de vader let op op dit moment grijp je naar een been van een van je vrienden en zegt luidop dit been geloof me het zal lukken veel plezier

Aantal keer bekeken: 3219
Waardering: 4.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online