Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de meester 1.

U leest om dit moment het verhaal de meester 1 gepost door piet. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: piet
Gepost op: 2005-6-6

Verhaal:

de meester 1
Het was maandag middag en de lessen duurde vandaag zo lang!Gelukkig was dit de laatste les en waren ze eindelijk vrij! Het was mooi weer buiten en ze hadden met de hele klas afgesproken naar het buitenzwembad te gaan na school tijd. Elle tuurde uit het raam echt aandacht voor wat de leraar aan het uitleggen was had ze niet, het was ook zo mooi buiten. De leraar had haar al een paar keer om aandacht gevraagd en toch dwaalde haar gedachten steeds weer af naar het komende zwem festijn na school. Zou Robin ook komen (die jongen was wel de aller aardigste van de hele school, en knap ook!) Elle!! riep de meester, blijf jij zo dadelijk maar even zitten na de les! O nee he! nu moest ze nog na blijven ook. Tring, de bel lekker en ik moet blijven zitten!! Ble! Toen iedereen het lokaal uit was kwam de meester op haar bureau zitten, zo waar zat jij met je gedachten tijdens de les? Euh nou gewoon, we gaan straks zwemmen en daar heb ik ontsettende zin in!..... word vervolgd

Aantal keer bekeken: 30341
Waardering: 3.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online