Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de monsters.

U leest om dit moment het verhaal de monsters gepost door Lisanne. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Lisanne
Gepost op: 2007-3-5

Verhaal:

de monsters
De boosaardige monsters


Eva is thuis tv aan het kijken als haar moeder met een spierwit gezicht binnen komt. “Mam wat is er met je?� vroeg Eva. “M… Monsters� was het antwoord van haar moeder. “Monsters bestaan niet mam�. “Je heb dit keer NIET gelijk Eva. Ik heb ze gezien kom anders maar mee�. “Oke mam ik ga mee toen zei Eva zachtjes als er leuke jongens zijn�. “Kom mee dan!!� “Ja, ja ik kom hoor mam�. Daar aangekomen. “Help! Help!� Horen Eva en haar moeder iedereen schreeuwen. “Eva zei toen een jongen kijk uit!!� Eva kijkt hem aan en zei “dit is toch nep of niet soms?� “Ja waarom denk je dat iedereen bang is gek�. “Sorry hoor�. “Kom helpen wij samen kunnen het wel aan hoor. Als jij in de buurt ben is alles goed�. Toen riep hij tegen iedereen “Eva en ik Joeri dus gaan die monsters opruimen. Maakt u geen zorgen Eva is een specialist van die dingen en wordt nooit bang�. “He Joeri kom je nog ik sta op je te wachten�. “Oke ik kom hoor Eva� zei hij geirriteerd. Even later binnen in de grote zaal waar de monstertjes toe hebben getreden. “Zo monstertjes kom maar bij papa� zei Joeri. “En naar mama Eva kom maar baby’s� Toen was er een klap van hier tot in Australië (andere kant van de wereld.) Eva en Joeri werden even later versteend en konden niks meer doen zelfs niet schreeuwen. De monsters lachte “Hihi jullie kunnen niet meer weg jullie zijn in onze handen en jullie worden niet vermoord. Wij laten jullie lekker onze slaven worden en pijn lijden�. Even later in het gebouw waar alle monster bij elkaar. Eva en Joeri waren een beetje ontdooid
“He laat ons los schreeuwden Eva en Joeri tegelijk en gingen heel erg draaien�. Maar toen merkten ze dat niemand bij hun was behalve een skelet die bijna uit elkaar viel. “Aaaah gilden Eva en Joeri bij het zien van het skelet. En toen zagen ze het monster die bij hen de wacht hield en vielen ze flauw. Eva kwam het eerste bij en zag een prachtig landschap. Toen werd ze verstoord door een monster met een kroon die zich voorstelde als Koning Drek Van Sloop. Toen merken Eva dat ze niet droomde en Joeri kwam bij. “Ah jullie kinderen kom is bij mij� zei toen Koning Drek Van Sloop. “J…J… Ja� stotterde Eva en Joeri tegelijk. “Wat zeiden jullie??� “Ja Koning Drek Van Sloop�. “O kinderen wat moet je ermee zei toen de koning. Noem me Koning Drek�. “Oke Koning Drek� zeiden ze in koor. Toen vroeg hij de namen van Eva en Joeri die hun naam zeiden. Toen zei hij “Eva breng mij één biertje. Begrepen?� “Ja Koning Drek�. Eva vroeg toen aan Koning Drek of Joeri mee mocht maar dat mocht niet omdat hij (de koning) dacht dat ze zouden ontsnappen. Toen riep hij één van zijn lijfwachten en zei dat hij mee met Eva moest. Toen riep hij Joeri en zei dat hij één rum moest halen en Joeri ging dus ook met ze mee. Toen zei de lijfwacht tegen Eva en Joeri toen ze buiten gehoor van de koning waren “Kom we gaan naar buiten dus we gaan ontsnappen�. “Waarom wil je ontsnappen� vroeg Eva. “Ik wil weg ik wordt gek van dat mens. Hij denkt dat ik zijn bediende ben maar ik ben zijn lijfwacht en als ik dat zeg dan wordt hij kwaad. Kom ik weet waar de uitgang is�. Toen zei Joeri “Ik wil hier wel nog wat doen�. Toen pakte de lijfwacht een dynamiet en zei “We blazen dit gebouw op oke?� “Ja� schreeuwde Eva en Joeri tegelijk. “Oke dan kom op help even�. “O ja en noem mij maar Semie�. “Oke hoor Semie� zei Joeri. Even later lag het dynamiet staafje tussen de deur dicht bij de uitgang. Semie, Joerie en Eva sprinten weg. En het was gelukt. Ze waren ontsnapt en de monsters werden opgeblazen. “Jes� zei Eva. “Het is gelukt� zei Joeri. “We zijn ontsnapt� zei Semie. “Kom we gaan nu weg dan zijn we weg voordat iemand ons snapt� zie Eva. Even later bij de zaal. “Eva liefje je leeft nog� zei de moeder van Eva. “Natuurlijk leef ik nog en o ja, dit is Semie de lijfwacht van de monsters�. Semie glinsterden en zei tegen Eva “bedankt�. Even later waren Semie, Joeri, Eva en Eva’s moeder bij Eva thuis. “Pff gelukkig is het goed afgelopen zei Joeri en o ja ik ga maar richting huis anders wordt bij moeder boos�. “Nee zei Eva’s moeder je blijft even hier eten ik bel je moeder wel even op�. “O bedankt� zei Joeri. Toen zei Semie: “Bedankt mevrouw eh ...?� “Zeg maar Esmee� zei de moeder van Eva. “Mevrouw Esmee bedankt dat ik hier mag blijven wonen�. “Geen dank Semie ik vindt het heel gezellig�.Aantal keer bekeken: 6663
Waardering: 4.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online