Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de moord van 50 kinderen.

U leest om dit moment het verhaal de moord van 50 kinderen gepost door kasko medalange. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: kasko medalange
Gepost op: 2011-6-1

Verhaal:

de moord van 50 kinderen
er was een middag het was leuk maar toen er 50 kinderen op een feest waren een paar mannen op straat en een van hun zei ik heb zin om moord te doen! en van hun zei doe het en je bent stoer! oke en de ouders waren aan het bijpraten en de kinderen sliepen het raam was half open na 1min. dood! alle kinderen dood overal lag er bloed de ouders huilde verschrikkelijk hard 45 ouders huilde maar een niet een vrouw maralda hete ze haar kinderen waren thuis aanhet slapen zij huilde vreugde dat haar kinderen niet zijn gestorven op de begravenis was er alles 45 ouders op dezelfde tijd dezelfde dag ze huilde er waren toespraken alles en duizende bloemen voor 1 kind 2 bossen bloemen maar voor een van hun twaalf bossen maar diezelfde dag waren de mannen aan het bespreken en ze volgde iedereen alle moeders veel mannen waren ervoor nodig toen thuis waren KNAL BAM BOEM BOEM op dezelfde tijd alle moeders dood! toen ze dood waren kwamen de moeder en kind in een kist met moeder onder kind boven en die avond waren er 115 mensen bij de begravenis en toem waren er meer mannen die de familie volgde en KNAL BAM BOEM BOEM DE FAMILIE DOOD!niemand huilde iedereen was dood einde

Aantal keer bekeken: 3177
Waardering: 1.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online