Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de moord.

U leest om dit moment het verhaal de moord gepost door super eng. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: super eng
Gepost op: 2011-8-21

Verhaal:

de moord
mama riep Jeroen. ja wat is ert schat zei moeder, waar is mijn nike pet? zei jeroen. misschien onder de bank zei moeder, oké roept jeroen. ik heb hem al dank je wel hoor. ok schat zei mama. martin bal jij de oppas eens want ik heb vanavond een etentje geregeld riep moeder. oh gezellig ik ga al bellen zei maritn. liesje enliesje allebei even douchen riep moeder sandra. oké mam was het antwoord. waar ligt dat telefoon nummer nou? waar het altijd ligt, in de la vzan de kast oja hoi laura, kan je komen oppassen? oh, neee sorry ik had al een afspraak voor vanavond maar misschien kan mijn vriendin wel, het nummer is 0612345678. oké, ik ga bellen nou toch bedankt. oké doe doei. hoei met martin, laura ziei dat jij misschien bij on kan oppassen . oh ja hoor voor hoeveel? F2.50, per uur. oh okee wat is het adres? martin gaf het adres ? martin gaf het adres en vertelde dat de sleutel onder de mat lag. MARTIN, schiet op ander missen we de bus!
riep sandra. ja ben klaar riep marin, en ze gingen. wat een rare mensen dacht saskia, ik moet oppassen terwijl ze nu un kinderen al alleen laten, ik zal maar snel gaan. een minuut of 10 later ston saskia voor de deur en jeroen deed de deur open, hallo zei saskia, hoi jij moet de oppas zijn zei jeroen stoer met zijn pet achterste voren en zijn jeans broek, ja ik ben saskia zei saskia. mijn twee zusjes zijn boven ik heet jeroen en mijn zusjes liesje en liesje nou daar staan de chips en daar staat drinken zei jeroen en he wees 2 kastjes aan.okee zei saskia, mag ik de tv aanzetten vroeg saskia, nee dat gaat helaas niet, hij stuk zei jeroen? ook dat nog dacht saskia. jij moet om 9.00 uur naar bed en het is nu 9.10 ga je pyjama maar vast aan trekken. dan mag je nog tien minuten opblijven zei saskia. okee ik ga al, zei jeroen . jeroen kwam naar beneden en zei mijn zusjes slapen al, die waren al in bed gelegd. oh okee, nou nog 5 minuten,zei saskia. 5 minuutjes later ging jeroen naar boven en in bed nog een beetje te lezen. saskia zag de krant liggen en begon hem te lezen, weer een gezin met oppas gedood, oh daar wordt je gek van, als maar die moorden.toen de telefoon ging hoorde zij aan de andere kant van de lijn een vage stem zeggen check thé children,check thé children en hij ging op. en saskia dacht dat het een flauwe grap. ze werd steeds banger en begon weer de krant te lezen, maar ze werd weer gebeld, ze nam op en zij met een trillende stem: hallo? check thé children,check thé children klonk het weer. nu ga ik maar even bij de kinderen kijken of alles in orde is, dacht saskia bij zich zelf en ze ging naar boven en naar de kamer van de tweeling, ze gilde het uit want ze waren opgegane aan een touw en hun ogen lager er uit en over bloed en toen.......kratssssssss! kreeg ze een een mes in haar rug..................... .
wie al het geweest zijn? laura de oppas die niet kon? jeroen de groete broer of de ouders? of misschien iemand anders? ik weet het niet, griezel het maar lekker zelf uit.

mwohahahahaaaaaaaaaaaa

Aantal keer bekeken: 5040
Waardering: 4.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 39 bezoekers online