Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de nieuwe elfenprinses.

U leest om dit moment het verhaal de nieuwe elfenprinses gepost door kitana mareel. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: kitana mareel
Gepost op: 2011-7-20

Verhaal:

de nieuwe elfenprinses
er was eens een land van de elfen. waar ze alemaal gelukkig waren tot dat de elfenprinses stierf. ze begraafde haar snikent onder de rose boom haar lievelingsboom. tot de elfen besliste om een nieuwe elfenprinses te kiezen de koning en konigging waren al wat meer blij. ze gingen de hele stad rond . de eerste was te lelijk ze had overal sproeten . de tweede was te stout. de derde kwebbelde de hele stad onver. en de vierde was muistil ze durfde nooit te praten. dan maar eerst een prins zoeken zeiden ze hadden 10 prinsen gezocht tot er eindelijk een gevonden werd en koos een hele mooie elf en zie zie moet het zijn en dat was ook zo het hele koningkrijk was blij ze trouwden derekt en zo een nieuwe prinses en ze leefde nog lang en gelukig einde

Aantal keer bekeken: 2924
Waardering: 4.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online