Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de ongelukkige bungeejumper.

U leest om dit moment het verhaal de ongelukkige bungeejumper gepost door michelle blok. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: michelle blok
Gepost op: 2009-11-24

Verhaal:

de ongelukkige bungeejumper
De ongelukkige bungeejumper
In de meeste hotels in Angel-saksische landen ontbreekt een kamer met het nummer 13. Deze kamers zijn onverhuurbaar en dus hebben de meeste hoteldirecties besloten dat kamernummer over te slaan en kamer 12 te laten grenzen aan kamer 14. Ook de meeste flatgebouwen in Amerika kennen geen 13e verdieping, ook vanwege bijgelovige redenen.
Nu was er een bungeejumper die het in Amerika populaire, maar verboden, buildingbungee (bungeejumpen vanaf gebouwen) beoefende. Aangezien het strikt verboden is, is een goede voorbereiding essentieel. Deze jumper had vantevoren al uitgeplozen dat het gebouw 15 verdiepingen hoog was. Ook had hij de hoogte van de verdiepingen opgevraagd. Door die hoogte te vermenigvuldigen met 15 had hij de hoogte van zijn bungetouw bepaald.
De grootste kick van bungeejumpers is het dippen in water (net aanraken van de waterspiegel) en het op een haartje missen van de harde bodem onder hen, dus het touw rekt precies tot dat punt. De bungeejumper was echter bij zijn berekeningen helaas de ontbrekende 13e verdieping vergeten....


Aantal keer bekeken: 1989
Waardering: 4.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online