Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de ontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal de ontmoeting gepost door aftertomorrow. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: aftertomorrow
Gepost op: 2009-6-9

Verhaal:

de ontmoeting
We hebben elkaar ontmoet op een chatbox en hebben elkaars e-mail adressen uitgewisseld. We hebben na twee jaar nog steeds de grootste lol samen, maar het enige wat ontbreekt is het fysieke. Nu ik dan eindelijk 18 ben, kunnen we legaal afspreken zonder dat hij het gevoel heeft dat hij een pedofiel is. We schelen 8 jaar….

Doordat ik nog nooit alleen in de bus had gezeten, hebben we afgesproken dat hij naar mijn woonplaats zou komen. Hij is rijbewijsloos, dus hij komt met de bus. Ik zou op hem wachten bij het busstation en dan zouden we samen iets gaan doen. Geen idee wat, want ik wil echt niet dat een bekende ons samen ziet.

Eindelijk kan ik weg van school. Snel loop ik het gebouw uit om vrienden te ontlopen. Nog sneller fiets ik naar het busstation, want als het goed is, staat Chris al op mij te wachten. Ik zie hem al staan. Gelukkig had hij een foto gestuurd. Ik zet mijn fiets in de fietsenstalling en loop naar hem toe. We kijken elkaar een beetje ongemakkelijk aan en weten niet zo goed wat we moeten doen.

We lopen door het winkelcentrum, maar ik voel me niet op mijn gemak. Ik wil gewoon niet dat we samen gezien worden. We besluiten om ergens heen te gaan waar minder mensen zijn. Helaas begon het te regenen en is het park geen goed idee. We zochten heel het dorp af en uiteindelijk schuilen we bij de flats. Een stukje verder op is er een schutting met een klein afdakje. We besluiten daar te gaan staan zodat we uit het zicht zijn van de meeste flat bewoners en niet voor hun deuren staan.

Na een uur lopen vonden we dus die plek en kan ik eindelijk mijn zware schooltas op de grond zetten. We beginnen te praten over de meest vreemde dingen. Dat kan ik echt alleen met Chris. Niet alleen op MSN blijkt dus. Terwijl we kletsen over niets, valt het me op dat zijn oogjes twinkelen. Ze zijn mooi lichtbruin, klein en stralen een vertrouwt gevoel uit. Terwijl ik hem aan staar, zwaait hij met zijn hand voor mijn ogen. Ik ben weer terug op de wereld.

Omdat het zo koud is, sta ik nu dicht tegen hem aan. allebei met onze jassen open, zodat we elkaars warmte goed voelen. Hij begint mij te strelen. Ik vind het niet erg, want ik krijg het er nog warmer van. Langzaam kruipt zijn hand onder mijn shirt en ik doe het zelfde bij hem. Ik voel zijn zachte huid en zijn vet rolletjes. In eens voel ik me heel slank en sexy. Hij kijkt me aan en kust me. Ik weet niet wat me over komt.

Het begint harder te regenen en ik ga steeds dichter bij hem staan zodat ik het niet koud krijg. Langzaam maak ik de knoopjes van zijn bloes los en voel nog meer warmte vrij komen. Ook voel ik iets hards bij zijn benen. Ik vraag me af hij gigantisch veel geld heeft in zijn portemonnee of dat hij gewoon stijve lul heeft. Zonder dat ik het door heb, floept dat zinnetje er uit. Chris lacht en zegt dat het laatste het geval is. Weer kust en streelt hij me. Hij maakt mijn broek los, maar ik zeg dat ik dat liever niet wil en hij maakt hem weer dicht. Hij kust me vol liefde en streelt me overal waar ik het toe laat.

De regen is voorbij en ik besluit Chris weer bij het busstation af te zetten. Hij bedankt me voor de bijzondere dag en ik kan alleen maar stom lachen. Hij stapt de bus in en rijdt meteen weg.


Aantal keer bekeken: 3105
Waardering: 4.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online