Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de onvergetelijke dag.

U leest om dit moment het verhaal de onvergetelijke dag gepost door Artina. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Artina
Gepost op: 2009-6-25

Verhaal:

de onvergetelijke dag
op een dag lag ik lekker in de tuin in de zon de zonnebaden.
niemand was thuis mijn moeder was aan het werk en mijn vriend ook die sinds een half jaar bij ons woonde, mijn vader woonde ergens anders.

ik lag lekker in mijn bikini in de zon met mijn mp3 in oren. ik lag aan de eerste dag de denken dat ik met mijn vriend had en de date ervoor (hoe ik daar op kwam geen idee, mischien wel omdat we een jaar hadden?)
hoe lief die was, hoe mooi weer het was, aan de bios dat hij me daar zoente het was zo romantiesch, onder de film zat hij me steeds te strellen best wel opwindend maar ach het ging me gewoon er om dat ik me eindelijk weer fijn voelde bij een jongen, we hadden bijna niets van de film meegekregen alleen aandacht voor elkaar gehad. toen het pauze was, zoende hij me voor het eerst, mmm die lippen ik voelde ze zelfs in mijn gedachten, die nacht was die mee naar mijn huis gegaan ik was alleen thuis mijn ouders waren op vakantie en mijn oma zat in mijn vaders huis, hij was toenj bij me blijven slapen zo lief die dag ndaarna moest die perce weg (hij was kok) hij zou die avond weer terug komen.ik was zo in gedachten dat ik de deur niet hoorde gaan.


het was maandag en mijn vriend was alweer in zijn eigen woonplaats aan het werk.

die avon had ik verteld aan mijn moeder dat ik een vriendje had, die heel lief was en of die binnenkoprt mocht komen, na wat gepraat mocht het en kwam die de volgende avond langs, zo schattig mijn ouders hadden veel begrip en wouden alles weten over zijn werk, en mijn vader als hobbykok die wou ook het een en ander weten.
opeens voelde ik paar zachte lippen op de mijne, ik schrok wakker uit mijn gedachte en opende mijn ogen, het eerste wat ik zag was een groot boeket met rozen, en daarna een lachend gezicht van mijn vriend ik schootgelijk overeind om hem te knuffelen. hoezo ben je zo vroeg thuis schat vroeg ik? ik mocht eerder gaan omdat ik mijn meisje wil verassen met onze jaar. BTW gefeliciteerd,dankje antwoorde ik. wat gaan we doen vandaag dan? vroeg ik. ja dat is een geheimpje schatje, ga je maar omkleden dan zie je het vanzelf. ik ging naar boven en kleden me om in een leuk rokje met een leking en een sexy topje er boven.

toen ik beneden was, zat hij al in de auto met een brede grijns, ik kijk hem vragend aan, maar hij maakte een gebaar dat die niets zou zeggen.
even later waren we er, we waren bij en heel mooi nieuwe bioscoop, ik vraag wat voor film gaan we zien? hij antwoord daarop een romantische.

het bleek: He‘s Just Not That Into You
te zijn, daarna was de verassing nog lang niet afgelopen en gingen we uiteten in een luxe restaurand en daarna een strandwandeling maken met ondergaande zon. op een gegeven moment blijft hij staan en kus hij me romantisch, terwijl hij me overal streeld, hij merkt dat ik kippenvel van hem krijg en voor dat ik het weet heb ik zijn vest aan, we lopen nog een stukje veder en dan blijft hij weer staan, hij haalt iets te voorschijn, hij begin met praten: schatje omdat we nu al een jaar samen zijn en het af en toe best moeilijk hebben gehad merk ik dat ik echt nooit meer een ander wil, jij bent mijn enigste schatje, en daarom heb ik iets voor je, hij gaf me het cadeautje en ik begon hem open te maken en er zat een heel mooi goud armbandje in, met kleine glitenringen, ik kijk hem sprakeloos aan en omhels hem, natuurlijk was ik hem niet vergeten en gaf ik de mijne aan hem, hij keek er in en keek me half met ongeloof en half bozig aan maar moest wel lachen: die is echt mooi lieverd ik die hem gelijk om.
hij doet ook het armbandje bij mij om en het past precies, even later wandelen we weer terug naar de auto, bij de auto aangekomen gaan we zitten en gaan we weer terug, wat ik niet verwachten is dat mijn ouders thuis waren en gelijk vroegen hoe het was, we kijken elkaar zo aan en zeggen lachend het kon niet beter.


dit verhaal is half waargebeurd en half een fanatsie

Aantal keer bekeken: 2050
Waardering: 4.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online