Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de oude huis.

U leest om dit moment het verhaal de oude huis gepost door sania. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sania
Gepost op: 2011-2-18

Verhaal:

de oude huis
er was eens een meisje haar naam was anne ze mocht van haar ouders bij haar vriendin slapen en dat deed ze.ze ging eerst met haar vriendin buiten spelen en daarna naar de bioscoop het was een leuk film daarna gingen ze naar bed.het was 's ochtends ze gingen weer buiten spele ze gingen met de fiets ergens heen en toen kwamen ze een oud huis tegen de deur was open ze gingen er heen en alles was vies en zo er waren overal spinnenwebben.ze gingen met de trap naar boven ze deden een deur van een kamer open en toen zagen ze een oude man in de hoek.de man draaide zich om en z'n gezicht was vol met littekens en wonden en bloed.hij had een bijl in zijn hand.anne en haar vriendin werden bang.ze probeerde alle bij weg te rennen maar het was te laat hun hoofden waren gehakt


dit is waar gebeurd geen grapje

2005 14 september is dit gebeur

Aantal keer bekeken: 1485
Waardering: 4.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online