Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de poeder.

U leest om dit moment het verhaal de poeder gepost door remie114. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: remie114
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

de poeder
Een familie in Nederland ontvangt op zekere dag een pakketje via de post. In het pakket zit een grote pot met grijs/zwart poeder erin. Er zit geen briefje bij, maar op het pakket zit een postzegel uit Canada. De familie gaat er daarom van uit dat het afkomstig is van hun oud-oom, die dertig jaar geleden emigreerde en nu een aantal restaurants bezit.
In het verleden stuurde hij wel vaker poeder-eten, kruiden of ander voedsel via de post. Sindsdien gebruikte de familie het poeder geregeld om het eten te kruiden, het kreeg er een beetje een barbecue-smaak van, vonden de familieleden.

Na enkele weken ontving de familie een brief uit Canada. Daarin werd uitgelegd dat de oud-oom was overleden en dat zijn laatste wens was geweest dat zijn as in zijn geboortedorp zou worden uitgestrooid. De brief sloot af met de hoop dat de brief hen eerder zou bereiken dan de urn met as van de overledene.Aantal keer bekeken: 2390
Waardering: 2.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online