Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de pop met de twee vingers.

U leest om dit moment het verhaal de pop met de twee vingers gepost door Wout. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Wout
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

de pop met de twee vingers
Lientje had een poppenverzameling, en ging naar de winkel. Ze zag er een mooie pop staan met twee vingers omhoog. Ze wou die kopen, maar haar mama vond de pop maar eng. Uiteindelijk slaagde ze er in haar mama te overhalen, en kreeg de pop toch. Ze was blij met haar nieuwe pop en speelde er veel mee. Even later ging ze slapen. Opeens hoorde ze: "Lientje, ik sta bij de voordeur en kom binnen." Ze werd bang en ging naar haar mama om te zeggen wat ze hoorde. Haar mama maakte haar duidelijk dat ze zich iets verbeeld had. Ze geloofde wat haar mama had gezegd en ging weer slapen. De volgende dag ging ze weer met haar pop spelen. De hele dag door speelde ze. Ze ging weer naar bed. Die nacht hoorde ze: "Lientje, ik sta op de eerste trede." Er was een trap van 30 treden die naar haar kamer ging. Ze werd nu echt wel bang. Over een maand zou er iemand bij haar in de kamer binnenvallen, dat wou ze echt niet. Ze zei het weer aan haar mama en die hakte de pop in stukjes. Die stukjes gooide de in de kelder. Maar neen, de volgende dag hoorde ze het weer: "Lientje, ik sta op de eerste trede." Ze werd onrustig, maar ging gewoon verder slapen. De dagen gingen snel voorbij. Maar op een dag hoorde ze: "Lientje, ik sta op de negenentwintigste trede." Nu werd ze echt wel bang. Ze besloot toch verder te gaan slapen. De volgende nacht hoorde ze: "Lientje, ik zet de deur op een kier en kom binnen." Lientje gilde zo luid als ze kon. Haar moeder wou de pop in stukjes hakken, maar het was te laat. Lientje was dood en de pop was weer in de winkel, maar deze keer met drie vingers omhoog.

Aantal keer bekeken: 3411
Waardering: 6.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online