Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de prins .

U leest om dit moment het verhaal de prins gepost door sara. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: sara
Gepost op: 2011-1-15

Verhaal:

de prins
der was een seen prins die zoekte een princess hij vont er geen. hij gaf niet op paar dagen later kwam hij een vriendelijk boeren meisje tegen . maar hij macht niet met haar omgaan omdat zij geen princes is .hij ging elke dag naar haar toe dat opeens een man tevoorschijnt en de prins mee pakte en het meisje ging weg vol verdriet dat ze opeens tegen een princess botsten en ze zij sorry sorry wat kan ik doen voor u . de princess antwoorden gij zijt mijn dochter en gij gaat trouwen me tdoe man zij oke en ze trouwde en greeg een kindje einde en ze levde nog lang en gelukkig

Aantal keer bekeken: 2068
Waardering: 3.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online