Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de tijd vliegt.

U leest om dit moment het verhaal de tijd vliegt gepost door Sensualerotica. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sensualerotica
Gepost op: 2011-8-17

Verhaal:

de tijd vliegt
De tijd vliegt…

De telefoon gaat. ‘Ik ben in de buurt. Komt het gelegen als ik even langskom?’ vraagt hij met zijn warme stem.
Even twijfel ik, maar snel ben ik ‘om’. ‘natuurlijk, ik heb net even niks te doen’. Hij is er over een half uur.
De bel gaat en ik snel me naar de hal. Ik grijp de hoorn en druk op de knop om de galerijdeur beneden te openen. Dan open ik de voordeur en hoor de galerijdeur beneden dichtvallen en zware voetstappen komen naar de tweede verdieping. Al puffend staat hij voor mijn deur en zegt dat het té warm is om twee trappen op te sprinten. Ik laat hem binnen en schenk wat te drinken in. De balkondeuren staan helemaal open en de witte vitrage danst op en neer door de wind vanuit zee. Buiten kan je de spelende kinderen op het strand horen, de auto’s over de boulevardweg horen rijden en beneden lopen de mensen langs de tientallen winkeltjes. Zandvoort komt tot leven. ‘Mooie flat, hoor’, zegt hij. Ik zet zijn drinken op de salontafel en plof naast hem op de bank. Even valt het stil en dan zeg ik dat hij geluk heeft dat ik thuis ben. Ik wilde net even naar de overkant lopen om een paar uurtjes aan het strand te gaan liggen. Na wat gedraai over koetjes en kalfjes loop ik naar de keuken om nog even wat in te schenken. Hij loopt achter mij aan en voel dat het nooit meer lang kan duren. Ik draag een lange witte, nogal luchtige, jurk met daaronder turquoise lingerie. Terwijl ik de koelkast open, voel ik zijn hand op mijn schouder. Ik krijg een vreselijke lekkere rilling over mijn lijf en merk dat ik heel erg opgewonden ben.…

Ik loop achter haar aan de keuken in en pak haar beet. Ik masseer haar schouders wat en voel dat zij het heerlijk vindt. Ze doet de koelkast dichte en draait zich om. We kussen elkaar superlangzaam. Het is al klammig, maar dit is echt heel lekker. Tijdens het kussen til ik haar witte jurk omhoog en kneed haar heerlijke zachte billen. Ze onderbreekt me en loopt vooruit de woonkamer in. Terwijl ze mij aan m’n hand vasthoudt, zie ik haar naar mijn lichaam kijken en héél even voel ik mij onzeker. We kennen elkaar nauwelijks en je weet maar nooit. Niet nodig. Ze gooit me op de sofa en gaat bovenop mij zitten Ze kust me onophoudelijk en begint aan haar knopen van haar blouse. Haar blouse valt open en ik zie daar een prachtig gevulde, turquoise bh waar ik direct aan móet zitten! Al kussen streel ik wat over haat bh en trek hem een heel klein stukje naar beneden, waardoor haar tepels er nét bovenuit komen. Zachtjes knijp ik in haar harde tepels met duim en wijsvinger. Ze krijgt het nóg warmer en ik merk dat ze schaamteloos geniet, alsof we elkaar al jaren kennen.

Langzaam komt ze naar boven en biedt haar tepels aan. Ik draai een beetje met mijn tong en af-en-toe houdt ik ze even stevig vast tussen mijn lippen. Ze staan recht vooruit en ik raak heel erg opgewonden van het aanzicht alleen al. Ze stapt van mij af en laat de rest van haar jurk van haar heerlijke lichaam glijden. Terwijl de vitrage danst in de wind en de toeristenstroom op gang komt van het strand voel ik mijn totaal op een andere planeet. Ze gaat opnieuw bovenop mij zitten en doet haar bh uit. Mooie gebruinde ronde tieten kijken mijn aan en ik vouw beide handen rondom deze tieten-lekkernij. Langzaam glijd ik naar voren naar haar tepels. Ze schuifelt naar achteren en doet mijn shirt uit. Ze zit op mijn schenen en begint aan de riem van mijn linnen broek te rommelen. Inmiddels kon ik min harde lul ook niet meer verbergen in die broek en met haar handen wrijft ze eerst nog een paar keer langzaam over mijn bedekte pik. Mijn broek gaat uit en ik voel de wind heel zachtjes over mijn benen kietelen.
Ze heeft nu vrij spel en haalt mij onderbroek omlaag. Even zie ik een glimlach als ze een klein druppeltje voorvocht ontdekt. Ze pakt mijn lul zachtjes vast en met haar wijsvinger maakt ze de rest van mijn eikel ook lekker nat. Ze blijft mijn pik masseren met die ene vinger en ik voel me bijna misselijk van opwinding en heb een onbeschrijfelijke geile smaak in mijn mond. Naar een tijdje spelen steekt ze hem recht omhoog, kijkt me glimlachend aan en begint met haar lippen heerlijk mijn eikel te bespelen. Ondertussen pak ik haar tieten en speel ik met die overheerlijke tepels. Opeens stopt ze en doet ze haar string uit. Ze gaat op met zitten en ik
voel haar warme schaamlippen op de bovenkant van mijn lul belanden. Ik gooi haar links van mij af en gooi haar op haar rug. Langzaam daal ik af en begin haar kale kut te masseren met mijn tong. Ondertussen schuif ik met mijn handen, via haar heupen, naar haar heerlijke tieten. Als ik omhoog kijk, zie ik haar tepels omhoog staan en kon mij niet bedwingen deze lekker vast te pakken. Heel zachtjes kreunt ze wat en doet haar ogen dicht.Ook bij haar zie ik een heel klein druppeltje voorvocht naar beneden druipen en als ik mijn vinger erbij steek glijdt deze bijna vanzelf naar binnen. Wat een warm welkom.

Na enige tijd spelen neemt zij toch weer het initiatief. Ze gooit me op de witte sofa en stapt weer bovenop mij, alsof ze een paard bestijgt. We tongen, likken en kreunen zachtjes waarna ze een glijdende beweging maakt met haar lippen op de bovenkant van mijn lul. Héél langzaam een en weer en als ik naar beneden kijk, zie ik mijn lul glimmen van haar nattigheid. Langzaam komt ze naar voren en dan gaat ze weet naar achteren. Elke keer als ze naar voren komt, lik ik haar tepels. Die zijn echt goddelijk!
Ze blijft glijden en elke keer is mijn eikel nog maar nét zichtbaar als ze meteen weer naar achteren glipt. Steeds sneller, dan weer langzamer. Ik weet niet waar ik kijken moet, zo geil!. Ik voel bij haar stuitje vocht. Een klein beetje zweet van de geiligheid hoopt zich op op haar onderrug, net boven haar stuitje.

Opeens komt ze heel langzaam verder naar voren en maakt haar rug hol, waardoor mijn neus tussen haar tieten verdwijnt. Met haar natte lippen tilt ze mijn pik iets van mijn buik en zonder enige weerstand krijgt mijn pik de vrijheid naar binnen te glippen… In één keer zakt ze helemaal naar beneden over mijn lul. Ik voel de warmte van haar kut heerlijk om mijn pik klemmen. Ze stopt als mijn pik echt niet meer dieper naar binnen kan, kijkt me genietend aan en fluistert zwoel: ‘Neuk me lekker hard…’
Stokstijf blijft ze zitten en geeft het stokje over aan mij. Ik trek mij kont naar de rugleuning en stoot hem weer terug. Ze gooit haar handen in mijn nek, haar hoofd naar achteren en kan een zachte gil niet bedwingen. Ik ram een paar keer lekker hard en kan alles goed zien. Ze laat hem eruit glippen, glijdt opnieuw een paar keer van boven naar beneden en staat op. Ze legt haar bovenlichaam op het voeteneind van de bank, grijpt de rand van de bank vast en gooit haar kont omhoog. Haar natten lippen gapen mij aan en ik steek hem zonder aarzelen hard naar binnen. Ze kreunt onophoudelijk en als er buiten geen geluiden waren geweest hadden veel mensen het kunnen horen. Ik blijf stoten en voel dat ik klaarkom. Zij heeft dit door en trekt zich terug, draait zich om en duwt me op de bank. Met mijn benen wijdt lig ik op de bank en ploft zij op haar knieën voor mijn lul neer en begint me heerlijk te zuigen. Ik kán bijna niet meer en schreeuw het bijna uit. Met haar duim en wijsvinger trekt ze heel langzaam over de rand van mijn eikel en kietelt onder mijn ballen. Ze kijkt me aan en geeft aan dat het nú pas mag… Al trekkend kom ik genadeloos hard klaar en spuit krachtig onder haar kin mijn voorraad leeg. We blijven elkaar aankijken en ze trekt de allerlaatste druppel uit mijn pik met duim en wijsvinger… Mijn god, wat was dat heerlijk! We zijn beide kleddernat van de zinderende hitten en stappen nog even, al kussend en strelend onder een verfrissende douche. Het is inmiddels 1800u. En dan te bedenken dat ik hier om 1300u. Al was… ‘strandiggen wordt niks meer, hoor:…’ Zullen we maar wat gaan eten aan de boulevard?


Aantal keer bekeken: 16968
Waardering: 6.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online