Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de valse broer.

U leest om dit moment het verhaal de valse broer gepost door gilles nys. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: gilles nys
Gepost op: 2009-3-4

Verhaal:

de valse broer
er was eens een famielie en in die famielie was er een moeder een vader en 2 zonen de eerste zoon heet lens en de 2E heet tim op een dag was het geen gewone dag de kinderen waaren buiten aan het spelen en plots hoorde tim een vreemd geluid hij zij niets aan lens hij zij tegen hem lens wil je eventjes naar binnen gaan lens zij ja en tim ging kijken een vreemd wezen stond daar het wezen valde hem aan en plots brzbrzbrzbrz zij het wezen hij verdoovde hem en nam zijn d.n.a de broer bleef in het bos achter en het wezen ging naar zijn huis plots zij zijn andere broer (tegen de valse) he waar bleef je zo lang hij zij brzbrzbrzbrz plots zij hij oei niet slurpen ee broer mama zij eten ze gingen aan tafel het wezen at zo raar en papa nam een stok hij wou op het wezen slaan en dan !bang! hij kaatste terug gelukig weet de andere broer raad hij smeet een steen hij zach dat het wezen dood was de d.n.a kwam terug naar de andere broer en hij zij ik heb lekker geslapen en zolang was het wezen niet meer in leven.
einde

Aantal keer bekeken: 3203
Waardering: 2.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online