Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de vervloekte pop.

U leest om dit moment het verhaal de vervloekte pop gepost door Frank.N.Stein. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Frank.N.Stein
Gepost op: 2008-2-9

Verhaal:

de vervloekte pop
de vervloekte pop

emely en de rest van de family staan bij oma's sterfbed. Sommige huilen een beetje. Dan zegt oma dat ze even alleen met emely wil zijn, dus de familieleden vertrekken naar de gang en emely blijft alleen achter. Ik heb deze pop van mijn vader gekregen en die van zijn vader en nu wil ik dat jij hem neemt. hij zit daar op de kast.
Emely pakt hem. Als ze weer thuis zijn zet emely de pop op haar klerenkast en gaat naar bed. het is half 12 als ze eindelijk in slaap valt. om 12 uur hoordt ze een stem: ik zit op de klerenkast, ik heb een mes, ik kom je vermoorden.. de rest van de nacht licht ze bibberend wakker. het is weer ochtend en emely zucht en denkt het was een droom. maar de volgende nacht gebeurt weer hetzelfde en de stem zegt: ik zit op je nachtkastje, ik heb een mes ik kom je vermoorden.. en deze keer weet ze dat het gen droom was. en de rest van de nacht te lag ze bibberen en beven van angst. de volgende dag lukte het niet echt op school en moest de hele tijd aan de pop denken. plotseling hoort ze een harde ttrrriiinnnggg! en de school is uit. die nacht licht ze wakker en ze hoort ineens de klok en ze telt 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12.
en toen de klok was opgehouden hoorde ze de stem die zei: ik zit op je kussen, ik heb een mes, ik ga je vermoorden!!!
de volgende ochtend heeft de moeder van emely al een paar keer geroepen voor ontbijt en ze kreeg geen reactie en ging kijken of alles goed ging en ze zag emely in bed liggen met een mes door haar borstkas, en de pop zat grijnzend op haar kussen..


Aantal keer bekeken: 6066
Waardering: 7.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online