Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de vrouw in het huis.

U leest om dit moment het verhaal de vrouw in het huis gepost door sven. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: sven
Gepost op: 2010-5-24

Verhaal:

de vrouw in het huis
Er was eens een vrouw Charlotte was haar naam. Ze was beeld schone vrouw en heel gelukkig, maar dat veranderde snel want. Op een dag moest haar man op zee vis gaan vangen. En soms maak je kans op een storm. ze nam afscheid en ging naar haar huis. Ze wachtte tot de dag dat het schip moest terug keren. Maar het schip kwam niet terug. Ze wachtte nog een week maar het schip was er nog steeds niet. Ze wachtte nog een maand ze wachtte jaar en naar 5 jaar stierf ze van verdriet. He Tim kom je op mijn feestje morgen avond zij Bert. ik weet niet of het mag van mijn ouders zij Tim. kom op Elle en Lisa komen ook. Ik vraag het aan mijn ouders morgen ochtend weet je of het mag. Goed dan zie ik je morgen doei doei, wacht Tim we gaan morgen naar het huis van Charlotte. Maar dat huis is toch vervloekt de legende gaat als je in het huis van Charlotte gaat en je vier keer haar naam roept voor het raam waar je vroeger over zee kon kijken dat je dan de geest van Charlotte ziet en dan steekt ze je dood met het mes van haar man. Die legende is flauwekul ga je het huis in of ben je te bang. De volgende morgen staat Bert al op Tim te wachten, en zij Bert mag het. Ja zij Tim. Goed dan zie ik je vanavond om 9 uur. Goed dan zie ik je later zij Tim. Het was 9 uur Tim belde aan hoi zij Bert kom Elle en Lisa zijn er al. Ze gingen De hele avond horror films kijken en om 1 uur gingen ze naar het huis van Charlotte. Kom zij Bert we gaan het huis in, Bert vond dat er niks aan de hand was maar Tim was daar niet zo zeker van. Ik daag één van jullie out om vier keer Charlotte voor het raam te zegen en ik kies Tim. Maar zij Tim denk aan de legende, houw op over die legende het is flauwekul of ben je te bang. Tim werd boos en zij ik doe het hij ging voor het raam staan en zij vier keer Charlotte. Zie je zij Bert niks aan de hand. Op eens zagen ze alle vier de geest van Charlotte met een mes in haar hand. Charlotte wouw Tim dood steken maar zag dat de aderen probeerden te vluchten ze ging op de Elle af toen op Lisa en toen op Bert. Terwijl de geest van Charlotte bezig is mom de anderen te dode rent Tim zo snel als hij kan het huis out naar zijn eigen huis hij vertelden wat er was gebeurt. Zijn ouders gingen kijken in het huis. Ze zagen geen geest maar wel drie dode lichamen. Van Elle Lisa en van Bert. De ouders van Tim belde de politie. Geen van hun alle drie leefde nog. Door die gebeurtenis kreeg Tim drie dagen nachtmerries. En op de vierde nacht werd Tim waker en zag vier geesten voor zijn bed. Tims ouders horden een luit gegil out Tims kamer. Ze zagen Tim dood op de grond liggen. En sinds die gebeurtenis zijn er vijf geesten in het huis van Charlotte.

Aantal keer bekeken: 2723
Waardering: 5.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online