Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de zolder .

U leest om dit moment het verhaal de zolder gepost door emelyenceleste. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: emelyenceleste
Gepost op: 2011-4-2

Verhaal:

de zolder
er was eens een jongen, hij noemt alex die bij zijn grootouders woonden en hij wist dat zijn opa veel naar de zolder ging. toen zijn grootouders eventjes weg waren was alex zelf naar de zolder gegaan . opeens hoorde hij een raar geluid het was net of er iemand aan het schuren was tegen de muur het geluid kwam van achter een kast achter de kast was een klein deurtje daar kwam dat geluid vandaan hij ging het deurtje in en opeens voelde hij een hand aan zijn voet het was een heel wit mens precies of het dood was het gerucht was dat zijn opa mensen vermoorde en verstopte in zijn zolder maar alex wist er niks van opeens springden het licht aan er was niemand of niks alleen een oude kist hij keek in de kist en er lagen allemaal poppen in hij keek achter zich en zag een wit mens met een mes in zijn hand en dat is wat alex het laatste zag 2 jaar later gingen andere mensen er in wonen ze hadden van de zolder een slaapkamer gemaakt ze zagen het deurtje en gingen er in ze deden het licht aan en zagen de kist ze gingen er in kijken en zagen een pop dat heel veel op alex leek einde


vond je mijn en die van mijn vriendin verhaal goed mail dan naar celeste08@live.be

Aantal keer bekeken: 2053
Waardering: 2.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online