Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dines en daris.

U leest om dit moment het verhaal dines en daris gepost door carolijn coolen. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: carolijn coolen
Gepost op: 2009-1-2

Verhaal:

dines en daris
dines en daris zijn twee kleine kaboutertjes ze werken hard voor hun vader en moeder want anders komen ze hun leven niet door. maar op een dag zijden hun ouders dat ze niet meer hoefde te werken. ze speelden heel de dag in het bos. tot dat ze een vogel tegen kwamen.de vogel dacht dat ze wormpjes waren en nam ze mee in zijn bek naar zijn nest. ze probeerde uit het nest te komen maar het was te hoog om te springen. nou zijden de kaboutertjes half huilend dat was ons leven tot in de hemel. tot dat langnek naar boven kwan vliegen. en de kabouters heel blij waren hem te zien. langnek is hun beste vriend en zag toevalig dat ze mee genomen werden. nu komt hij ze redden ze klommen in zijn grote bek en vlogen weer naar het bos waar hun ouders hun stonden op te wachten. zie je nou wat er gebeurt als je je ouders niet helpt. nou voortaan maar helpen he. en dines en daris gehoorzaamde hun ouders en hielpen voortaan gewoon met werken.

Aantal keer bekeken: 3016
Waardering: 8.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online