Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

dochter betrapt moeder.

U leest om dit moment het verhaal dochter betrapt moeder gepost door annoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: annoniem
Gepost op: 2010-12-9

Verhaal:

dochter betrapt moeder
Erik vond Danielle al een tijdje een heel lekker ding, Danielle was een alleenstaande moeder. Ze klede zich altijd lekker sexy, strakke broek, hoge laarzen en strak topje. Toen Erik haar in de stad zag trok hij de stoute schoenen aan en sprak haar aan, wat bleek Danielle vond Erik ook al een tijdje leuk. Al snel was het meer dan vriendschap en Erik kwam regelmatig bij Danielle thuis als haar dochter er niet was. Danielle was een echt geil sletje, en kon niet genoeg van Erik krijgen, ze liet alles toe wat hij maar wilde. Op een dag hadden ze weer afgesproken, Danielle haar dochter Sammyyo zou na school naar een vriendin gaan gaan en daar blijven eten, Sammyyo had de kleding stijl van haar moeder al aardig overgenomen en zag er ook altijd lekker sexy uit. Danielle en Erik hadden dus lekker de tijd. Toen Erik bij Danielle kwam had ze al lekker wat speed op en daardoor was ze al stik geil, ze had een strakke glim legging aan met van die geile hoge laarzen er onder tot over der knieeen, een doorzichtig topje en een leren jasje. Erik was daardoor ook gelijk bloed geil. al snel had Danielle Erik zijn pik in der mond en pijpte ze er heftig op los. net voor Erik klaar kwam stopte ze en sprijde ze haar benen zodat Erik heerlijk diep in der kutje kon stoten.
Al snel stroomde zijn geile sperma diep in Danielle der kutje. toen pakte Erik een touw en een blinddoek. met het touw bond hij Danielle haar polsen vast aan de tafel poot, daar stond ze met der kontje omhoog en der armen bijna op de vloer. Erik kon van achter zo haar geile kutje en strakke kont gaatje zien. hij deed de blinddoek bij Danielle voor en begon haar van achter in der sperma kutje te neuken. Hij keek daarbij recht op der strakke kont gaatje en al snel zette hij zijn harde paal tegen dat gaatje en duwde hem helemaal naar binnen, voor de tweede keer kwam hij klaar en Nu zat Danielle der kutje en kontje vol met zijn geile zaad. Erik liet haar zo staan en pakte een dildo en vibo, en begon haar kutje en kontje tegelijk te verwennen. ondertussen was Sammyyo bij haar vriendin, echter die der oma moest plots naar het zieken huis dus ze kon niet blijven en ging naar huis. Toen ze via de keuken binnen kwam hoorde ze gekreun uit de woonkamer, nieuwsgierig liep ze zacht naar de woonkamer deur die op een kier stond. ze schrok van wat ze zach, ze keek recht op de kont van der moeder en zag hoe Erik die dildo en vibo heftig in en uit bewoog, Danielle kreunde heftig van genot. Sammyyo werd hierdoor best opgewonden en stond zichzelf stiekem te vingeren in de keuken. der kutje was lekker nat geworden. echter Erik keek toevallig haar kant op en zag der staan, Sammyyo versteende, maar Erik zij niks en wenkte dat ze zachtjes naar de kamer moest komen. dat deed ze met der hard in der keel, Erik pakte haar handen en lijde ze naar de dildo en vibo die nog in Danielle zaten, ze moest ze heen en weer bewegen, Danielle bleef geil kreunen. toen liep Erik naar de voorkant van Danielle en stopte zijn harde pik weer in haar mond, Danielle snapte even niet hoe dat kon, der kutje en kontje werd bewerkt en ze had een geile pik in der mond, maar ze kon nog steeds niks zien door de blinddoek. ze was echter zo geil dat ze het maar liet gebeuren. Sammyyo vond het wel een geil gevoel zo, en het zien van die harde pik van Erik maakte der super heet. Erik wenkte haar naar hem toe en duwde haar voorover zodat hij haar heerlijke kontje kon zien, van achter stootte hij zijn harde pik diep in Sammyyo der natte kutje. Toen trok hij de blindoek van Danielle der gezicht, Danielle keek er recht op hoe Erik Sammyyo stond te neuken......

Aantal keer bekeken: 24187
Waardering: 5.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online