Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

doen he!.

U leest om dit moment het verhaal doen he! gepost door kkk. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: kkk
Gepost op: 2011-2-5

Verhaal:

doen he!
doen he!
Er was eens een meisje,ze heette An,en toen ze een vieruurtje deed,heeft ze gemorst op haar wit jurkje met rode sap.En dus was haarne splinternieuwe witte jurk,niet echt meer wit,maar wel rood.En iemand had gebeld en zei:Als je die vlek niet uitkrijgt dan...(er was een storing aan de lijn)
Een minuut later was er weer iemand aan de lijn en zei:Als je die vlek niet uitkrijgt dan...(er was een storing aan de lijn)
En nog een minuut later heeft weer iemand gebeld en zei:Woehaa ik ben skil de skellet en ik ben in je straat en ik ga je iets ergs zeggen,ik ben namelijk diegene die altijd naar jou belde,tot straks.(tututut)

En ja er werd gebeld aan de deur en An deed open,en er kwam een skelet en hij zei:Als je die vlek niet uitkrijg...MOET JE DASH OF VANISH GEBRUIKEN!!!en skil ging weer weg.Aantal keer bekeken: 2541
Waardering: 5.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online