Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

domme inbreker.

U leest om dit moment het verhaal domme inbreker gepost door Salma . Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Salma
Gepost op: 2011-7-14

Verhaal:

domme inbreker
Er was eens een inbreker die een plan had alles om een winkel in te breken voor juwelen. Maar op een dag was hij helemaal klaar om die winkel in te breken. Toen hij eenmaal bij die winkel was had hij zijn breek ijzer gepakt en ze pak aan gedaan. Toen hij die ruit wou inslaan kwam er op een vrouw naar buiten. Hij vond het maar raar en ging naar binnen. Het bleek dat de winkel gwn OPEN was. Hij dacht 'VOOR NIKS DIE MOEITE!'.

Zo kan je zien dat zelfs inbrekers dom zijnn!?

Aantal keer bekeken: 5063
Waardering: 3.72 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online