Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

domme zet.

U leest om dit moment het verhaal domme zet gepost door ricardo visser. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ricardo visser
Gepost op: 2010-11-16

Verhaal:

domme zet
ja waar zou ik beginnen.

bijna 2 jaar geleden zag ik haar voor het eerst ze kwam bij mijn huis samen met nog een vriedin ze vroegen aan mij of ik wel mee wou voetballen bij ons op het pleintje ja is goed zei ik had toch niks te doen we hadden het echt heel erg leuk ze was heel erg verlegen lief en gewoon geweldig ik vroeg hoe oud ze was ze ben 16 wou het eerst niet geloven omdat ze er nog vet jong er uit ziet vroeg ze aan mij hoe oud ik was zei ben ook 16 wat niet zo was was nog maar 15 maar dacht zei maakt een grapje 2 week later ging ik weg met school een weekje naar de ardennen in belgie bleven contact houden en die vrijdag toen ik terug was kwam ze weer gingen we naar boven op mijn kamer heel gesprek gehad en vervolgens zaten we te zoenen ik dacht zei is alles voor mij wil haar nooit meer kwijt half jaar later kwam ze erachter dat ik nog maar 15 was ze vroeg waarom zei je dat niet ik zei was bang dat je mij te jong vond gelukkig was het niet zo het is inmiddels wel 2 keer uit gegaan omdat ik dom besig was dacht telkens niet goed na 4 week terug kwam er een ander in spel en wou ons tegen elkaar op zetten hoorde dat ze vreemd zou gaan nou ik ken haar zo is zij niet maar bleef toch in mijn achterhoofd houden van is het nou zo dus had ik het met haar erover de maandag voor de herfstvakantie hadden we het weer uitgemaakt en die dinsdag erop verging ik van de pijn omdat ik bij haar wou zijn dus ik ging die avond met haar praten het kwam allemaal goed zij wei de volgende de dag dat ze meer voor mij voelde hij werd boos zei van dat ie nooit tussen ons in wou komen vervolgens wel gedaan heeft de maandag na de herfstvakantie vond ik zelf iemand anders leuk wat achter af gewoon vriendschappelijk is dus vorige week zaterdag had ik het weet uitgemaakt voor de 3de keer en ik begin me te realiseren dat ik een fout heb gemaakt die ik nooit had moeten doen dus ik afgelopen vrijdag nog met haar gepraat zegt ze als ik bij hem ben of hij bij mij zie ik jou maar haar ouders hebben haar verboden om nog met mij om te gaan en ze is bang voor hem maar ook voor de ouders en die zijn nog diezelfde avond erachter gekomen dat we hebben gepraat die zijn zo boos geworden dat ze mij van alles heeft verwijdert en geen contact met mij wou ik ga er kapot aan en mensen zeggen van er is geen hand vol maar een land nou en daar geef ik niks om ik weet van wie ik hou en bij wie ik wil zijn en haar nooit meer wil kwetsen zij betekent zoveel voor mij
ik zal er nu alles voor doen dat ze weer bij me terug komt want ik kan niet meer zo leven heb al bijna 4 dagen niet meer gegeten voel me nu ook heel erg zwak en heb overal pijn

ik wou dit verhaal even kwijt het is echt gebeurd

dank u

Aantal keer bekeken: 2794
Waardering: 6.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online