Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

donkere vriendin.

U leest om dit moment het verhaal donkere vriendin gepost door Tikker. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Tikker
Gepost op: 2007-3-6

Verhaal:

donkere vriendin
Mijn naam is Peter, ik ben een gescheiden man van 45 jaar en woon alleen in een rustig stadje in het westen van het land.
Vorig jaar tijdens een vakantie op Jamaica heb ik een heerlijke donkere vriendin ( Ruby ) ontmoet. We neukten tegen de klippen op, kortom het was een geweldige tijd.
We hielden daarna contact d.m.v. MSN, tot ik haar uitnodigde om eens voor een paar weken naar Nederland te komen. Dat wilde ze erg graag en vroeg me of het een bezwaar zou zijn om in deze vakantie ook een chatvriendje (Wilbert) uit België te bezoeken. Voor mij was dat geen enkel bezwaar, ik ben namelijk niet jaloers aangelegd.
Augustus vorig jaar was het dan zover, ik zou haar ophalen van Schiphol en was tot op het bot geladen van geiligheid toen we elkaar weer in de armen sloten, ze drukte haar stevige borsten tegen mijn lichaam, haar harde tepels kon ik daarbij ook duidelijk voelen.
Thuis gekomen konden we niet wachten en gingen direct naar boven, we neukten als beesten tot dat we uitgeput in slaap vielen.
De volgende morgen belde ze Wilbert en vroeg hem ons te bezoeken, daar had hij wel oren naar en nog diezelfde avond nog stond Wilbert voor de deur met een dikke kus voor Ruby en een lekkere fles wijn voor mij.
We maakten er een gezellige avond van en ik bood hem mijn logeerkamer, we hoefden dus niet op de klok en op een drankje te kijken.
Ruby had een dun jurkje aangetrokken, haar stijve tepels waren daarin goed te zien. Ze leek het leuk te vinden om Wilbert een beetje uit te dagen, de geile blik in z’n ogen was ook duidelijk waarneembaar en er leek iets tussen z’n benen te groeien. Ze ging naast hem zitten en legde regelmatig haar hand op zijn been, daarbij keek ze naar mij en zocht mijn reactie. Een geile wellust maakte zich meester van mij en ik gaf haar een uitnodigende knipoog om door te gaan. Echter het bleek Wilbert blijkbaar te veel, hij gaf aan naar bed te willen. Ruby wenste hem een goede nachtrust door hem vol op z’n mond te zoenen en hem nog even tussen z’n benen te strelen. Wilbert pakte daarbij Ruby bij haar ronde billen maar ging toch naar bed.
Ook wij gingen daarna naar bed en neukten tot de vonken eraf vlogen. Ruby vertelde hierbij het jammer te hebben gevonden dat Wilbert zich zo keurig gedroeg en zich niet liet verleiden. Ik moedigde haar aan het nog een keertje te proberen en vertelde dat het idee mij ook vreselijk opwond, daarna vielen we in een heerlijke diepe slaap.
Tegen de ochtend werd ik wakker van een vreemd geluid, ik draaide mij om en merkte dat Ruby niet meer naast mij lag. Het vreemde geluid leek uit de logeerkamer te komen, ik stapte stil mijn bed uit en sloop de gang op, de deur van de logeerkamer stond op een kier, net voldoende om ongestoord naar binnen te kijken. Het eerste wat is zag waren de ronde zwarte billen van Ruby, ze hing naakt over Wilbert heen, die eveneens ongekleed was. Ze pijpte vol genot de stijve penis van Wilbert die daarbij ook zichtbaar genoot. Ik besloot ze verder niet te storen dus ging terug naar bed en probeerde nog even te slapen. Na een tijdje voelde ik Ruby terug in mijn bed komen, ze keek me aan met een ondeugende glimlach rond haar mond. Ze pakte mijn hand en duwde hem tussen haar benen, het voelde warm, glibberig en plakkerig en het gaf me direct een stevige erectie. Ze kroop over mij heen en spreidde haar benen boven mijn gezicht. Ik had een fraai uitzicht op haar een besmeurde schaamlippen, een geile geur kwam mij daarbij tegemoet. Langzaam liet ze haar geile lichaam onderuit glijden, haar benen waren gespreid tot over mijn armen , ik lag dus klem en kon niet veel doen. Steeds dichter kwamen haar besmeurde schaamlippen richting mijn gezicht, ik had nu een close-up beeld van haar gezwollen lippen en een prachtig rose knopje wat er tussenuit priemde. Een witte stroom zaad was bezig zich naar buiten te werken. Plots liet ze zich nog verder zakken en drukte haar glibberige schaamlippen over mijn mond, “please lick me, lick me� kermde ze in mijn oor. Iets onwennig wilde ik dit wel proberen, ik duwde mijn tong diep tussen haar dijen, het sperma van Wilbert liep hierdoor in mijn mond en over mijn gezicht. God wat werd ik hier geil van. Ik begon haar hele besmeurde poes schoon te likken en voelde de spanning bij Ruby opnieuw stijgen. Op het moment dat ik haar gezwollen lippen naar binnen zoog verkrampte haar hele lichaam en begon ze schreeuwen van genot. De smaak van Wilberts sperma begon ook z’n uitwerkingen te krijgen onder in mijn lichaam, Mijn ballen klopten en de spanning joeg door mijn onderbuik. Opeens voelde ik een vreemde hand rond de schacht van mijn stijve pik……even leek het fantasie tot ik besefte dat Wilbert op het schreeuwen van Ruby moest zijn afgekomen. Blijkbaar wond mijn stijve pik hem zo op, dat hij er niet vanaf kon blijven. Nooit eerder werd ik door een man afgetrokken maar dat kon me nu helemaal niets meer schelen, mijn lichaam schreeuwde om een orgasme. Ruby merkte dit blijkbaar ook want ze liet zich afzakken richting mijn onderlichaam om vervolgens mijn stijve pik te bestijgen.
Wilbert had inmiddels plaats gemaakt want hij stond ineens met z’n stijve pik tot vlak boven mijn gezicht. Ook Ruby vond dit blijkbaar spannend want ze boog zich naar voren en begon die geile pik van Wilbert te pijpen. Met het zelfde tempo bereed ze mijn op springen staande penis, Wilbert begon opnieuw te schreeuwen en spoot z’n gehele lading diep in de mond van Ruby. Ik probeerde mijn orgasme nog even uit te stellen maar voelde dat bijna onmogelijk was. Wilbert trok z’n druipende pik uit de mond van Ruby en ik zag een ondeugende blik in de ogen van Ruby komen. Ze boog zich nu naar mijn gezicht en begon me vol op mijn mond te kussen. Voor dat ik in de gaten had wat ze wilde spuwde ze de volle lading sperma tot achter in mijn mond, dit was echt te veel voor mij, mijn ballen explodeerde, mijn lichaam schokte en ik kreeg een dierlijk orgasme. Nooit eerder heb ik zo’n orgasme gehad als deze en weet ook zeker dat ik dit gevoel ook nooit meer zal vergeten.
Ruby is inmiddels weer terug in Jamaica, Wilbert zit weer in België, we houden nog steeds contact via MSN en we kijken weer naar een nieuwe ontmoeting.


Aantal keer bekeken: 22403
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online