Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

doorgelekt..

U leest om dit moment het verhaal doorgelekt. gepost door anoniemm ,. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: anoniemm ,
Gepost op: 2010-10-31

Verhaal:

doorgelekt.
t is maar een kort verhaaltje
& echt gebeurd.:
Ik was ongesteld en ging gewoon naar school want er kwam toch niet heeeel veel bloed zegmaar, dus ik nam ook geen maandverband mee.
In de pauze ging ik naar de wc om te kijken of ik was doorgelekt ofso maar nee. er zat niks. Na de pauze had ik nog maar 2 lessen en daarna was ik uit.
In 1 van die lessen ben ik dus doorgelekt en niemand heeft t tege me gezegd :| er zat een hele grote rode vlek op me broek en ik kwam er pas achter toen ik thuis aankwam.
Ik schaamde me de volgende dag op school dood.
Zou iemand t gezien hebbe ofso ?


Aantal keer bekeken: 4871
Waardering: 5.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online